Ona je nova "it" djevojka generacije Z. Evo tko je Tara Yummy

Foto: Instagram

Tara Yummy (24) nova je "it" djevojka na društvenim mrežama. Od suradnje s gotovo svakim influencerom do gostovanja na podcastima i brzog stjecanja velike publike na svim društvenim platformama, ona je postala nova "it" djevojka generacije Z. Ima gotovo devet milijuna pratitelja na TikToku te preko 2.8 milijuna pratitelja na Instagramu.

Viralna na TikToku

Mnogima se sviđa njezin make-up look, a mnogi ga i rekreiraju na TikToku. Njen izraženi eye liner postao je prepoznatljiv dio njenog stila. Osim make-upa, Tara se ističe i po svom modnom stilu koji nazivaju "the rockstar's girlfriend aesthetic", a često ga poistovjećuju sa stilom Avril Lavigne. Često nosi traperice niskog struka i mini suknje koje kombinira s crop topovima.

Tara je poznata po samouvjerenosti, duhovitosti i iskrenosti, a obožavatelji vole i njezin entuzijazam prema izlascima i partijanju. Na TikToku je poznata i rečenica: "Tara Yummy je način razmišljanja."

@notkimdacula I wish i had tarayummys mind set #foryou #foryourpagetiktok #foryoupage #music #fyp #fy #viralvideo #blowthisup #tara #tarayummy #tarayummyedit #tarayummyy #tarayummyyedits #tarayummyclip #tarayummyyedit #tarayummyfanpage ♬ Tarayummy mindset - 💋💋
@cczuleighka

Tara Yummy mindset for this year>>

♬ tara yummy mindset - 🎀
@cczuleighka

Tara Yummy mindset for this year>>

♬ tara yummy mindset - 🎀

Tko je Tara Yummy?

Tara Yummy ima 24 godine te je nakon pet godina snimanja za YouTube ostvarila veliku slavu. Snima razne videe i vlogove koji se sviđaju njezinoj publici.

Tara je bila u dugoj i ozbiljnoj vezi s YouTube zvijezdom Jakeom Webberom. Jake je već godinama vrlo popularan youtuber s milijunima obožavatelja, a Tara se pojavljivala u mnogim njegovim videima. Međutim, mnogi su je jako dugo doživljavali samo kao njegovu djevojku. U kolovozu 2023. Jake i Tara su prekinuli nakon nekoliko godina veze. Međutim još uvijek su vrlo bliski prijatelji te i dalje često zajedno snimaju sadržaj za društvene mreže. Neki su nagađali da je Tarina iznenadna slava mogla biti rezultat prekida.

Slava ju je iznenadila

Tara se nedavno pojavila u The Cancelled Podcastu s Tanom Mongeau i Brooke Schofield. U podcastu je Tara podijelila svoje iznenađenje i zahvalnost za veliku podršku i prepoznavanje koje je nedavno dobila. Spomenula je da već pet godina radi praktički istu stvar, stoga ju je nedavna slava šokirala. Tana i Brooke su Taru pitale i o njenom ljubavnom životu. Tara je rekla da je uzbuđena i nervozna što je ponovno slobodna i što se vraća u svijet izlazaka nakon tako duge veze. Sviđa joj se ponovno imati male simpatije te se veseli onome što budućnost donosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.