"Ona je takav snob": Neugodan intervju Anne Hathaway postao viralan na TikToku

Screenshot: YouTube

Norveška novinarka Kjersti Flaa, koja je podijelila stari intervju s Blake Lively iz 2016. godine, koji je zatim postao viralan usred glasina o svađi među glumcima filma It Ends With Us, ponovno je viralna na društvenim mrežama. Ovog puta zbog intervjua s Anne Hathaway iz 2012. godine.

Intervju se odvijao dok je Anne promovirala mjuzikl Les Miserables s Hughom Jackmanom, Russellom Croweom, Amandom Seyfried i Eddiejem Redmayneom.

"Željela sam pokazati nešto stvarno neugodno"

@kjerstiflaa This didn’t go as planned. 🫣Watch my lateat episode on YouTube where i go down memory lane showing another cringe interview. Link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou #celebritytiktok ♬ original sound - Flaawsome Talk

Kjersti Flaa objavila je na TikToku i YouTubeu svoj intervju s Anne, koji je nazvala Ovo bi mogao biti moj najgori intervju ikada. "U ovom videu željela sam vam pokazati nešto stvarno, stvarno neugodno", poručuje Kjersti.

Na početku je novinarka rekla glumici, budući da je film bio mjuzikl: "Mislila sam da prvo pitanje odradimo malo drugačije. Mislila sam ti ga otpjevati, a ti mi onda možeš isto tako odgovoriti pjevajući". Glumica joj je zatim odgovorila: "Pa, to neću raditi, ali ti slobodno pjevaj."

Odgovarala je samo s jednom riječi

"A ja sam sjedila tamo kao: 'OK, ovo ne ide onako kako sam se nadala', ali onda sam pomislila: 'Ma, idem to učiniti u svakom slučaju'", rekla je Kjersti u YouTube videu. Osim toga, pitala ju je misli li da je ljubav prije bila strastvenija ili da su ljudi više žrtvovali za ljubav, a Anne je samo odgovorila: "Ne." Zatim je odmahnula glavom, ne nudeći dodatne misli o toj temi.

Kada ju je pitala sjeća li se svoje prve simpatije, također je odgovorila samo: "Ne." Mnogi su je zatim usporedili s kolegama iz filma, koji su zapjevali s novinarkom tijekom istog intervjua i naglasili da oni nisu imali problem s pitanjem. "Ostali glumci su bili tako zabavni, dragi i smiješni. Zašto je ona imala takav stav?" jedan je od komentara.

@kjerstiflaa To follow up on the Anne Hathaway video. This is how her co stars reacted. I know asking the actors to sing was a bit risky, but I love how they were all such good sports. Watch more on my YouTube channel. Link in bio ⬆️ #foryou #celebritytiktok #interview ♬ original sound - Flaawsome Talk

Ovaj je intervju odmah podijelio mišljenja na TikToku: "Ovo je jednako loše kao intervju s Blake Lively", "Ona ja takav snob", "Novinarka: 'Jeste li vi Anne Hathaway?' Anne: 'Ne'", "Nekako sam voljela Annu Hathaway. Ovo je sve pokvarilo", "Ne razumijem zašto je nekim celebovima tako teškim biti pristojan prema novinarima koji iskreno postavljaju pitanja", samo su neki od komentara.

Neki je brane

Neki smatraju da je možda problem u novinarki. "Ali pitanja su toliko smiješna", "Ona nije hladna ili zla. Ona samo izravno postavlja svoje granice", "Ni ja ne bih željela pjevati odgovor ili govoriti o svojoj prvoj simpatiji", "Ali ova pitanja su bila loše formulirana - ako je željela više od da/ne, onda nije trebala postavljati pitanja na koja se može odgovoriti s da ili ne", poručili su neki.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.