Ona može sve: Meryl Streep briljira u nagrađivanoj seriji

Foto: Press

Ako ste obožavatelji kriminalističkih serija koje znaju kako ubaciti i umjerenu dozu humora, onda će vas razveseliti vijest da treća sezona višestruko nagrađivane serije "Samo ubojstva u zgradi" dolazi na STAR Channel od četvrtka 26. rujna u 22 sata. 

U trećoj sezoni omiljeni detektivski trojac – Charles, Oliver i Mabel (Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez) – opet će se naći u središtu misterioznih događaja. U sezoni koja svojom glumačkom postavom obećava da će biti najbolja do sada i donosi uzbudljive obrate, pojavljuje se i legendarna glumica Meryl Streep, čime je serija dobila novu dimenziju šarma i duhovitosti. 

Meryl Streep, iako prepoznatljiva u mnogim vrhunskim holivudskim filmovima, ovaj put je filmsko platno zamijenila televizijom, za čak dvije sezone serije koja i dalje oduševljava različite generacije gledatelja. Svojim glumačkim iskustvom koje je stekla i sposobnosti da oživi svaku ulogu, Meryl donosi novu dimenziju seriji u trećoj sezoni. U sezoni koju uskoro pratimo pojavljuje se kao neostvarena glumica Loretta koja žali što nikada nije uspjela biti zvijezda na kazališnim daskama, a svoju priliku vidi u Oliverovoj predstavi za koju je napokon dobio zeleno svjetlo. Vrlo prirodno njezin lik ulazi u cijelu priču dok njezina uloga obećava mješavinu sofisticiranosti, drame i, naravno, humora. Već u prvim scenama jasno je kako će njezina uloga uz već dobro poznati trojac koji rješava ubojstva u svojoj stambenoj zgradi u New Yorku biti važan dio za nastavak serije. Nova uloga slavne glumice u ovom televizijskom formatu savršeno se uklapa u seriju koja je već poznata po svojoj duhovitosti i intrigantnim zapletima. Nominacija za prestižnu Emmy nagradu u kategoriji najbolje sporedne glumice to i potvrđuje, kao i nagrada osvojena u siječnju ove godine, i to ona od strane kritičara.

Osim Meryl Streep, u seriji "Samo ubojstva u zgradi" gledali smo još poznatih holivudskih lica kao što su Paul Rudd, Amy Ryan i Cara Delevigne. Zvijezde koje nose cijelu seriju,  Gomez, Short i Martin ne prestaju oduševljavati publiku koja hvali seriju kao i njihovu odličnu kemiju koju imaju od prve sezone pa sve do danas.

Treća sezona "Samo ubojstva u zgradi" premijerno će se prikazivati na STAR Channel s prve dvije epizode 26. rujna od 22 sata, a mi vam preporučamo da svakako ne propustite pogledati.

Sve epizode dostupne su i na Disney+ Hrvatska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.