Mariah Carey urnebesnim videom poručila da još nije vrijeme za njezin božićni hit

Screenshot: Instagram/YouTube

Čak i ako živite ispod kamena, sigurno ste već bolno svjesni činjenice da će do vas uskoro doprijeti poznati stihovi Marije Carey koji najavljuju početak najljepšeg doba godine i koji, začudo, svake godine stižu sve ranije i ranije... i ranije. 

Da vam osvježimo pamćenje (ili triggeramo, ako vam već zvone ona početna zvonca iz pjesme u glavi), riječ je, naravno, o pjesmi All I Want for Christmas Is You, koja će uskoro vrištati sa svih radijskih postaja i nećete moći obaviti nijednu kupovinu bez nje. No, Mariah se sada sama našalila o ovom fenomenu i objavila video koji je nasmijao mnoge. 

"Ne još! Uvijek me požuruju!" 

Pjevačica na snimci sjedi u avionu i u jednom trenutku začuje zloglasne stihove svog hita, a zatim se čuje glas kapetana koji javlja da su krenuli na Sjeverni pol. Mariah mu pjevušeći odgovara "ne još" i dodaje: "Uvijek me požuruju!" 

Podsjetimo, pjesma je izašla davne 1994. i završila je na samom vrhu glazbenih top ljestvica te postala najveći božićni hit koji se iznova oko Božića vraća na glazbene ljestvice i radijske postaje diljem svijeta. 

Dobra zarada 

Pjevačica i dalje odlično zarađuje od svog božićnog hita. New York Post procjenjuje da svake godine zaradi oko 3 milijuna dolara, što je poprilično lijepa božićnica, zar ne? 

Inače, Mariah je pjesmu napravila u suradnji s glazbenim producentom Walterom Afanasieffom, koji je jednom prilikom otkrio da su na ideju za pjesmu došli sasvim slučajno te da nisu imali pojma kakvu će popularnost steći. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.