Oprostila se s konjima uoči uragana i pustila ih na slobodu. Priča ima sretan kraj

Screenshot: TikTok

URAGAN Milton poharao je Floridu u srijedu navečer, a uoči dolaska oluje stoljeća milijuni su pobjegli iz svojih domova. Društvenim mrežama kruže dirljive priče, poput one o vlasnici koja je jurila kući svojoj kujici dok su svi bježali iz Floride, ali i psa kojeg je netko privezao uz ogradu, a spasili su ga policajci. 

Tužan rastanak

TikTokom se proširio video djevojke koja se oprašta od svojih konja uoči dolaska uragana, a snimka je prikupila više od 30 milijuna pregleda. Na snimci se vidi kako djevojka sprejom označava svoje konje i pušta ih iz štale, svjesna da na otvorenom imaju najbolje šanse za preživljavanje. 

@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue - Lauren Daigle

Djevojka je snimila njihov tužan rastanak, svjesna da možda više nikada neće vidjeti svoje konje, a prizor je rasplakao mnoge.  "Ne mogu zamisliti da moram pustiti svoje životinje na slobodu i da se molim da nekako nađemo put nazad zajedno. Tako mi je žao", napisala joj je jedna tiktokerica. 

Sretan kraj 

Srećom, sve je dobro završilo. Djevojka je nakon uragana objavila video i pokazala štetu na njihovom imanju, ali i ono najvažnije - ponovni susret s konjima koji su preživjeli katastrofu. 

@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue - Lauren Daigle

"Svih 17 konja na imanju je ostalo živo, zdravi su i sretni. Osjećamo se blagoslovljeno, puno vam hvala na ljubavi koju ste nam poslali. Svi su na sigurnom", poručila je uz video koji je razveselio pratitelje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.