Optužila bivšeg da ne plaća alimentaciju, sad tvrdi: "Omalovažava me s odvjetnicom"

Foto: Profimedia/EPA

Bivši glumački par Alice Evans i Ioan Gruffudd ponovno je izazvao pažnju nakon što je Alice optužila Ioana da se spetljao s odvjetnicom poslije nedavnog pojavljivanja na sudu u Los Angelesu, piše Daily Mail. Naime, glumica je 9. rujna izbačena iz sudnice jer je fotografirala bivšeg supruga, što je strogo zabranjeno i protivi se sudskim pravilima. No ona u novim sudskim dokumentima tvrdi da je fotografirala odvjetnicu Andreu Burkhart.

"Burkhart se družila s Ioanom, govorila je grozne stvari o meni i u svojim objavama na X-u me nazivala Malice (zloba) umjesto Alice. Okrenula sam se i vidjela nju i Gruffudda dok razgovaraju i smješkaju se. To me jako zabrinulo jer se čini da Gruffudd pomaže gospođi Burkhart da piše omalovažavajuće izjave o meni na svojim društvenim mrežama", napisala je Alice u novoj optužnici.

Dodala je i fotografije objava u kojima ju je Andrea kritizirala, navodeći da je odvjetnica na taj način podržala glumčeve tvrdnje o tome da Alice laže kako nema novca i da se ne može brinuti o djeci. "Alice samo laže o svojoj financijskoj situaciji", napisala je odvjetnica u kolovozu na X-u. 

Andrea Burkhart je, piše Daily Mail, o bivšem glumačkom paru počela objavljivati u travnju prošle godine, ali nije poznato koja je njihova poveznica. 

Alice optužila Ioana da joj ne uplaćuje alimentaciju

Podsjećamo, Alice Evans i Ioan Gruffudd 2021. okončali su svoj brak nakon 13 godina zajedničkog života, no čini se da se njihova situacija samo pogoršava. 

Alice je početkom srpnja optužila bivšeg supruga da joj od svibnja ne uplaćuje alimentaciju, zbog čega se našla u velikim financijskim problemima. Glumica tvrdi da ne može platiti stanarinu ni priuštiti si hranu te je prisiljena koristiti bonove za hranu kako bi prehranila svoju djecu.

U pravnim dokumentima koje je 1. srpnja podnio njezin odvjetnik stoji da glumica ima potpuno skrbništvo nad zajedničkom djecom, 14-godišnjom Ellom i 10-godišnjom Elsie, ali i da od njihovog oca u dva mjeseca nije primila nikakvu financijsku potporu. Glumica je također izjavila da dok ona jedva spaja kraj s krajem, Gruffudd sa svojom novom zaručnicom Biancom Wallace uživa u raskošnom životu.

Gruffudd je tražio zabranu prilaska za svoju bivšu suprugu

Podsjetimo, Evans i Gruffudd su razvedeni, ali skrbništvo i uzdržavanje djece tek trebaju dogovoriti na sljedećim ročištima. Glumica je doživjela životni krah prije tri godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka.

"Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina Ioan Gruffudd objavio je da će napustiti svoju obitelj. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me 'više ne voli'. Žao mi je", napisala je u siječnju 2021. na Twitteru.

Gruffudd, poznat po drami ITV-ja Liar i filmu Fantastic Four, izašao je u javnost u listopadu 2021. s novom djevojkom Biancom Wallace, glumicom koja je imala ulogu statistice u drami Harrow. Sada žive zajedno u Los Angelesu. Evans živi s njihovim kćerima Elsie i Ellom.

Alice je u lipnju 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila račune. Gruffudd je tvrdio da su njezine objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje te je tražio zabranu prilaska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.