Oršić pokazao nove tetovaže. Dosad je na tom mjestu imao (i ljubio) samo ime supruge

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Tijekom okupljanja hrvatskih reprezentativaca u zagrebačkom hotelu Sheraton, Mislav Oršić pokazao je novi ukras na tijelu. Naime, nogometaš na desnoj ruci ima nekoliko novih tetovaža. Dosad je na toj ruci, s unutarnje strane podlaktice, imao istetovirano samo ime supruge Suzane, a sad je dodao još ukrasa.

>>Pogledajte kakve tetovaže imaju Vatreni, Britanci Brozovićevu proglasili najružnijom

Na podlaktici se mogao vidjeti lik lava, a i ispod rukava se naziralo još tetovaža. Čini se da je Oršić odlučio krenuti stopama Marcela Brozovića, Marija Mandžukića, Šime Vrsaljka i mnogih drugih hrvatskih (bivših) reprezentativaca koji su istetovirali veći dio tijela.

Nakon golova ljubi tetovažu s imenom supruge

Inače, Oršić ima običaj nakon svakog gola ljubiti tetovažu s imenom supruge. Njihova je ljubavna priča započela još dok su bili tinejdžeri, a vjenčali su se 2018. godine. Oršić je igrao za velik broj klubova diljem svijeta, a cijelo vrijeme je uz njega bila supruga. Igrao je u Speziji, Rijeci i Celju, nakon čega je otišao put Južne Koreje, a zatim i Kine.

Koreja im je postala posebno draga zbog jednog važnog događaja. "Zapravo je ta zemlja odigrala važnu ulogu u našim životima; tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i moram reći da nam je na kraju život u Koreji bio odličan" ispričao je nogometaš ranije.

Par je prvog sina Manuela dobio u ljeto 2019. godine, a u prosincu iste godine su se i drugi put vjenčali u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Stenjevcu, gdje su isti dan i krstili sina. U veljači 2022. godine dobili su drugog sina Ivana, kojeg je Suzana rodila u jednoj zagrebačkoj poliklinici, a ponosni otac nazočio je porođaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.