Osam velikih glazbenika pjeva na spektaklu Za Massima - Mali krug velikih ljudi

Foto: Igor Soban/PIXSELL

U ZAGREBAČKOJ Laubi Massimovi prijatelji i kolege, na ideju njegove supruge Eni Kondić, održat će koncert Za Massima - Mali krug velikih ljudi.

Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna  otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali, nažalost, i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine. Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi odati posvetu Massimu, njegovom radu, umjetnosti i prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je toliko voljela i štovala.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend u sastavu Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić te Bruno Urlić. Uz njih svoj će doprinos dati i Massimovi prijatelji i dragi kolege Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinjak.

Za svakog od osam vokalista Eni je pomno odabrala pjesme koje će izvesti i svima je, kažu, "bila čast preuzeti odgovornost da ponovno udahnu život Massimovim pjesmama". Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Laubi u prodaji su od 21. rujna u 8 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.