Osiguraj vozilo i LAQO ti poklanja plišanog Pavle Pauqa

Foto: Press

POSLJEDNJIH nekoliko mjeseci gradske billboarde i TV ekrane krasi lik Pavle Pauqa, zaštitnog lica LAQO osiguranja. Pavle

Pauq svojom je simpatičnom pojavom osvojio srca odraslih, ali i mališana, koji su ga toliko zavoljeli da "žicaju“ svoje roditelje da im nabave jednog takvog karizmatičnog pauka.

LAQO je odlučio ispuniti želje ljubiteljima ovog animiranog web developera s velikim očima i okruglim naočalama. Naime, svi koji ugovore LAQO osiguranje do 13. lipnja 2021. (ili isteka zaliha) na poklon će dobiti plišanog Pavle Pauqa.  

Plišanac je prava slika i prilika simpatičnog Pavle Pauqa koji u slučaju ugovaranja LAQO osiguranja na adresu stiže najkasnije do 30. lipnja 2021.

Do osiguranja u manje od minute

LAQO osiguranje prvo je 100% digitalno osiguranje u Hrvatskoj, koje nudi ugovaranje obveznog i kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način. Uz LAQO, ugovaranje auto osiguranja moguće je u samo par klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute.

Na Android i iOS uređajima, dostupna je i LAQO aplikacija u kojoj korisnici imaju pregled svih dokumenata. Uz pomoću LAQO aplikacije moguće je brzo i jednostavno prijaviti štetu, a ukoliko je sve u redu, ponuda stiže već u roku od 24 sata.

Briga za korisnike

U sklopu istoimene aplikacije, LAQO korisnici od nedavno mogu sudjelovati i u posebnom programu koji promiče i nagrađuje sigurnu vožnju. Riječ je o programu LaqoPrevent koji uz pomoć naprednog tehnološkog rješenja telematike omogućuje pojedincima da analiziraju i korigiraju ponašanje u prometu.

Sudjelovanjem u igrama, izazovima i skupljanjem znački LAQO korisnici ostvaruju priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade. Program LaqoPrevent samo je jedan od načina na koji LAQO vodi brigu o svojim korisnicima i zahvaljuje im na povjerenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.