Osiguranje bez papira? I to je moguće uz LAQO - prvo 100% digitalno osiguranje vozila

Foto: Press

ZACIJELO vam se, i to ne jednom, dogodilo da vam je na nekom šalteru, usred obavljanja birokratske tehnikalije, zatrebao poneki papir koji vam nije bio pri ruci. Ili vam je, pri ispunjavanju nekog obrasca, bio potreban podatak, najčešće broj, za koji niste bili sigurni ni da ga imate. 

Na sreću, s takvim se situacijama više nećete morati susretati, barem pri ugovaranju police auto osiguranja.

Croatia osiguranje, vodeće domaće osigurateljno društvo, nedavno je lansiralo LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje vozila. LAQO trenutno nudi potpuno digitalne police obveznog osiguranja vozila i Kasko osiguranja, no ubuduće bi trebao nuditi i druge proizvode. Sličnih, digitalnih osiguranja u Europi ima nekoliko, a LAQO je, kao što slogan sugerira, prvo takvo u Hrvatskoj. 

Svaku interakciju sa svojom osiguravajućom kućom, kod LAQO osiguranja, možete obaviti digitalnim putem. To uključuje kupnju police osiguranja putem webshopa koja vam u digitalnom obliku dolazi na mail, obnavljanje polica jednim klikom, pa sve do procesa prijave eventualne štete, tako da se zauvijek možete pozdraviti s rečenicom "Fali ti još jedan papir". 

Tehnološka rješenja umjesto šaltera

Osim što štedi vrijeme i živce izgubljeno na birokraciju, osnovna prednost digitalnog osiguranja je njegova jednostavnost. Pri razvoju webshopa i aplikacije LAQO osiguranja, koja između ostalog služi za pregled dokumenata, korištena su suvremena tehnološka rješenja, a na njemu su radili vrhunski stručnjaci. Posebna je pažnja uložena u to da cjelokupno iskustvo korištenje bude intuitivno i razumljivo, te kako bi svaki proces tekao glatko. 

Na primjer, kupnja police obveznog osiguranja može se obaviti u manje od jedne minute. Pritom niti jednom trenutku nećete morati unositi broj ili podatak koji ne znate na pamet ili ga ne možete pronaći na jednoj od kartica koje imate spremljene u novčaniku. Tako, na primjer, do cijene osiguranja za svoje vozilo stižete doslovno u trenu, a morate upisati samo svoju registraciju. Sustav će sam pronaći podatke o vašem automobilu na temelju kojih će se izračunati cijena vaše police.

50% bonusa za sve koji ugovore policu

Digitalno osiguranje papirologije će vas lišiti i u onim najstresnijim situacijama, kada vam se dogodi nezgoda. Posljednja stvar koju u tom trenutku želimo je ispunjavati obrasce, a s LAQO osiguranjem cijeli je proces prijave štete digitaliziran, brz i jednostavan. Sve informacije koje trebate dostaviti svom osiguranju, uključujući i fotografije oštećenja, možete poslati putem weba i to iz vlastitog naslonjača. 

Osim korisničkim iskustvom, LAQO svoju poziciju na tržištu gradi i atraktivnom cijenom. Svi koji ugovore policu, bez obzira na prijašnje nezgode, dobit će bonus u punom iznosu od 50%. Uz to, LAQO je prvo osiguranje vozila na domaćem tržištu koje je izašlo s inovativnom opcijom - Manje voziš, manje plaćaš. Tako će, primjerice, LAQO osiguranici koji u godini dana prijeđu manje od 10.000 kilometara moći ostvariti dodatan popust do 10% pri ugovaranju nove police.

LAQO, kao prvo end to end digitalno osiguranje u Hrvatskoj osiguranje, zasigurno je do sada najznačajniji iskorak na području insuretecha na hrvatskom tržištu. Želite li se i sami uvjeriti da osiguranje ne mora biti bauk, slobodno izračunajte cijenu za svoje vozilo na LAQO kalkulatoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.