Osnivač Led Zeppelina (80) i njegova cura Scarlett (35) slave desetu godišnjicu veze

Foto: EPA

Iako isprva mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, glazbenik Jimmy Page (80), osnivač kultnog benda Led Zeppelin, i njegova djevojka, engleska pjesnikinja Scarlett Sabet (35) zajedno su već deset godina.

Unatoč svemu, ljubav je potrajala

Početkom godine Jimmy je proslavio 80. rođendan, a Scarlett mu je javno čestitala i tako dokazala da je njihova ljubav i dalje jaka. "Sretan rođendan ljubavi mog života, magičnom muškarcu. Volim te puno", napisala je. 

Par se upoznao 2014. godine u jednoj londonskoj knjižari, u kojoj je ona prvi put javno čitala svoju poeziju. Page je vidio gužvu u knjižari, ušao je unutra i nakon njenog čitanja joj je prišao i rekao: "Tvoje pjesme režu poput noža". 

S njene strane to nije bila ljubav na prvi pogled, ali joj je Jimmy dao poticaj da nastavi pisati. Prvih mjeseci bili su samo prijatelji te su se više puta slučajno sreli na raznim događanjima. Ipak, nakon jednog slučajnog susreta uslijedila je kava, zatim ručak i druženje. Brzo nakon, Scarlett se preselila k njemu.

Smetala ju pažnja zbog razlike u godinama

Od početka svoje veze pažnju privlače zbog velike razlike u godinama. Nju je taj interes užasnuo.

"Sve je to zanimljivo jer na papiru izgleda kao velika razlika u godinama, ali sve se promijeni kada stane ispred mene. Vjerojatno će se mnogi složiti da sam učinila neobičan izbor kada su dečki u pitanju. U početku mi je bilo neugodno i, iskreno, sramila sam se svega", objasnila je Scarlett prošle godine za Daily Mail. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.