"Ostat će u našim srcima": Dirljiv natpis na koncertu Baby Lasagne ukrao pažnju

Foto: Neva Žganec/PIXSELL

BABY Lasagna sinoć je na punoj Šalati održao prvi od sveukupno tri rasprodana zagrebačka koncerta. Unatoč kiši i hladnoći, Lasagna je zapalio atmosferu, a fanovi su se u kabanicama rasplesali na njegove hitove. 

 

Dirljiva posveta fanova 

Fanovi su odlučili napraviti posvetu njegovom mačku Stipi koji je nedavno uginuo, pa su objesili plakat s fotografijama glazbenika i njegovog voljenog mačka te posvetom na engleskom jeziku.  

"Stipe, vrlo poseban mačak, voljen i neprežaljen diljem svijeta. Sjećanja i otisci šapa voljenog mačka ostat će u našim srcima. Zauvijek", pisalo je, prevedeno na hrvatski. 

Najpopularniji mačak u Hrvatskoj 

Podsjetimo, Lasagna je otkrio da je uginuo njegov mačak Stipe na koncertu u Poljskoj. 

"Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo", rekao je držeći plišanu igračku koju mu je bacio netko iz publike. 

@ann_aaaa_12 credits of the video:Facebook Group World of Baby Lasagna May Stipe rest in peace😔🖤 #babylasagna #stipe ♬ original sound - Anna Baby Lasagna’s version 𓃠

Jednooki mačak Stipe bio je najpopularnija mačka u Hrvatskoj, ali i u Europi. Stipe je bio nadahnuće Baby Lasagni u pisanju hit-pjesme Rim Tim Tagi Dim te se nalazi na merchu Baby Lasagne, a postao je i glavni lik u slikovnici za koju je iskazan interes iz čitavog svijeta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.