Osvanula snimka Modrića na odmoru, kuhalo mu osoblje luksuznog hvarskog restorana

Screenshot: TikTok

NAKON što je državno odvjetništvo u Osijeku protiv njega podiglo novu optužnicu za davanje lažnog iskaza, osvanula je snimka Luke Modrića s osobljem luksuznog hvarskog restorana Garifula.

"Hvala kapetane na povjerenju", stoji uz video objavljen na stranicama restorana. Osoblje Garifula je za Modrića radilo, čini se, na privatnoj zabavi na kojoj se na ražnju okretalo janje.

@garifulhvar Hvala kapetane na povjerenju#seafood #seafoodlover #hvar #croatia🇭🇷 #gariful #lukamodric #realmadrid #españa🇪🇸 #reprezentacija #love #trust #bestever #football ♬ The Champion

Modrić uživa na jahti

Podsjećamo, prije nekoliko dana pojavile su se snimke Modrića na luksuznoj jahti kojom obilazi jug Hrvatske. U isto vrijeme državno odvjetništvo u Osijeku podiglo je novu optužnicu za davanje lažnog iskaza protiv njega i Dejana Lovrena, bivšeg Vatrenog koji se nakon SP-a u Kataru oprostio od nacionalne vrste i igra za Lyon.

DORH je u objašnjenju opisao da ih tereti za slučaj u kojem su već jednom obojica bili optuženi, ali je optužnica odbačena jer je sud smatrao da je preuranjena. Radi se o njihovoj ulozi u suđenju Zdravku Mamiću za izvlačenje novca iz Dinama. Optužuje ih se da su tijekom istrage inkriminirali Mamića, a onda su na raspravi obojica promijenili svjedočenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.