Osvanule fotografije hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne

Foto: Profimedia

BRITANSKI pjevač Liam Payne preminuo je u srijedu nakon pada s balkona na trećem katu hotela Cas Sur u Buenos Airesu. Prema izjavama svjedoka za britanski tabloid TMZ, 31-godišnji glazbenik se "ponašao čudno u predvorju hotela", gdje je navodno nastala snimka njegovog posljednje susreta s obožavateljicama.  

Osoblje hotela je u hitnom pozivu obavijestilo policiju o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe, koje su sada dostupne i na medijskim agencijama. 

Na jednoj od fotografija vidi se razbijen TV, a snimljeni su i ostaci droge na stolu hotelske sobe u kojoj je boravio pjevač. 

Borio se s ovisnošću

Podsjetimo, pjevač je ranije govorio o problemima s mentalnim zdravljem i borbi s ovisnošću te je otkrio da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu. U srpnju prošle godine u videu je obavijestio obožavatelje da je proveo 100 dana u rehabilitacijskoj ustanovi te da se uspješno izliječio od ovisnosti s kojima se dugo borio. Tada je rekao je da je u tom trenutku bio trijezan šest mjeseci.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.