Osvanuo video u kojem se Ronaldo žali na sinovu rasipnost. Uskoro otkrivena istina

Screenshot: TikTok

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila navodna snimka Cristiana Ronalda u kojoj priča "da su troškovi njegovog najstarijeg sina, Cristiana Ronalda Juniora, jako veliki".

"Tjedno potroši 40.000 dolara na frizure, odjeću, restorane i svoje djevojke. Znam da je mlad i da želi sve, ali mislim da je to previše za dijete njegovih godina", ispričao je "Ronaldo". Vijest i video su se proširili mrežama, no brzo se ispostavilo da je riječ o - videu kreiranom umjetnom inteligencijom. Nevjerojatno uvjerljiva boja glasa napravila je kaos na internetu, no brzo se doznala prava istina.

@willtoact.official Ronaldo’s Thoughts on his sons expenses 😶😳 #ronaldo #cristiano #cristianoronaldo #cr7 #interview #georinarodriguez #cristianojr #ronaldojr ♬ original sound - WilltoAct

Trenutno na internetu postoji niz stranica preko kojih je, zahvaljujući AI-ju, moguće rekreirati skoro pa identičan glas slavnog nogometaša. "Ne treba vjerovati svemu na TikToku", pišu sad mnogi koji su nasjeli na video.

Ronaldov sin ima 14 godina

Inače, Cristiano Ronaldo Jr. ima 14 godina te se bavi nogometom. Školuje se u nogometnim akademijama klubova za koje mu otac igra.

Cristiano Ronaldo Jr. rođen je u lipnju 2010. godine u San Diegu u Kaliforniji, a i dalje se ne zna tko mu je majka. Nogometaš ima ukupno petero djece. Dvoje sa zaručnicom Georginom Rodriguez, a ostalo troje dobio je putem surogat-majki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.