Osvježavajuća ljetna ponuda u restoranu Argante: Uživajte u svakom zalogaju

Foto: Restoran Argante

Ljeto je savršeno vrijeme za uživanje u laganim, osvježavajućim jelima koja će zadovoljiti vaše nepce i osvježiti vas tijekom vrućih dana. Restoran Argante, smješten u renomiranom Hotelu Antunović Zagreb, s ponosom predstavlja svoju ekskluzivnu ljetnu ponudu - trostruki slijed jela koji je osmišljen kako bi vam pružio vrhunsko gastronomsko iskustvo.

Predjela: lagano osvježenje

Ljetna ponuda restorana Argante započinje laganim i osvježavajućim predjelom. Izaberite između lagane gazpacho juhe od crnih maslina i inćuna, tartara od lososa s avokadom i citrusima koji će vas osvježiti ili steak salate s chimichurri umakom. Svako predjelo je pripremljeno od najkvalitetnijih sastojaka, a svaki zalogaj je pun svježine i okusa.

Foto: Restoran Argante, Tartar od lososa
Foto: Restoran Argante, Steak salata

Glavna jela: savršena kombinacija okusa

Za glavno jelo, tim vrhunskih kuhara pripremio je nekoliko opcija koje će zadovoljiti sve gurmane. Uživajte u okusima rižota od lignji i marelica, mariniranog lungića u Jack Daniel's umaku uz grill povrće ili sočnog filea sabljarke sa salsom od limuna i crnih maslina poslužen uz Romesco umak. U ponudi glavnih jela pronaći ćete i Waffle miyaki, jedinstveno jelo koje čini kombinacija hrskave pohane piletine na korejski način, savršeno uravnotežena s okusom svježeg kupusa i mladog luka, a posebnu eksploziju okusa donose chilli umak i sriracha. Preporučujemo da isprobate Waffle miyaki i oduševite se senzacijom okusa na tanjuru.

Foto: Restoran Argante, Waffle Miyaki

Desert: slatki završetak ljetne priče

Nijedan obrok nije potpun bez slatkog završetka. Izbor ljetnih deserata obuhvaća lagane i osvježavajuće opcije koje će vas oduševiti. Uživajte u sladoledu s okusima svježeg voća, ili se prepustite čarima ljetnog Limun posseta. Svaki desert je umjetničko djelo, osmišljeno da vas osvježi i zadovolji vašu potrebu za slatkim.

Foto: Restoran Argante, Limun posset

Uživajte u svakom zalogaju

Restoran Argante u Hotelu Antunović Zagreb mjesto je gdje se spajaju tradicija i inovacija, stvarajući jedinstveno kulinarsko iskustvo. Ljetna ponuda osmišljena je kako bi vam pružila nezaboravno iskustvo, kombinirajući najbolje od sezonskih namirnica s umijećem kuhara. Dođite i uživajte u svakom zalogaju, prepustite se delicijama i provedite nezaboravne trenutke u ugodnoj atmosferi restorana.

Osim sezonskih delicija, u našoj ponudi ističu se i bezvremenski klasici kojima se naši gosti uvijek rado vraćaju. Jedan od tih klasika je tatarski biftek, poznat po svojoj svježini i delikatnim okusima, a kod nas dolazi s dodatnom čarolijom – pripremom pred gostima. Ovo nije samo kulinarski doživljaj, već i interaktivna zabava koja omogućava gostima da prilagode jelo svojim preferencijama.

Foto: Restoran Argante, Tatarski biftek

Za ljubitelje morske hrane, tu je grdobina u umaku od kruške i curryja koja nudi savršen balans slatkoće i začinjenosti, stvarajući nezaboravno gastronomsko iskustvo. Za one koji preferiraju laganije obroke, preporučujemo povrtnu salatu sa savijačom od feta sira čije bogatstvo sezonskog povrća u kombinaciji s hrskavom teksturom savijače čini savršen izbor za ljetne dane.

Foto: Restoran Argante, Grdobina u umaku od kruške i curryja
Foto: Restoran Argante, Povrtna salata sa savijačom od feta sira

Bez obzira na to tražite li nešto novo i osvježavajuće ili se želite vratiti omiljenim klasicima, naš meni nudi raznolikost koja će zadovoljiti sve kulinarske želje.

Dođite i uživajte u svakom zalogaju, prepustite se delicijama i provedite nezaboravne trenutke u ugodnoj atmosferi restorana.

Rezervirajte svoj stol već danas i otkrijte zašto je restoran Argante sinonim za vrhunsku gastronomiju. Ljeto nikada nije bilo ovako ukusno i osvježavajuće!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.