Otac se odrekao nogometaša Anela Ahmedhodžića jer je oženio Marijanu Mišić

Foto: Instagram

Bosanskohercegovački tabloidi ovih dana prate popriličnu dramu u obitelji, sada već bivšeg, nogometnog reprezentativca Anela Ahmedhodžića koji se odlučio s 25 godina oprostiti od reprezentacije BiH zbog obiteljskih nesuglasica.

Anel tvrdi da je za sve probleme s kojima se trenutno suočava i profesionalno i privatno kriv njegov otac Mirsad, dok njegov otac za sve to krivi Anelovu suprugu, Crnogorku Marijanu Mišić, koja je zbog nogometaša promijenila vjeru i prešla na islam.

Otac: Ne znam što su mu učinile

Sve je počelo očevim izjavama.

"To više nije moj sin, ne smatram ga više svojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio cijeli rat, tri puta sam ranjavan. Želio sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes", rekao je Mirsad u nedavnom intervjuu za N1. 

Optužio je snahu i da je njegovom sinu podvalila dijete koje nije njegovo pa čak savjetovao i DNA analizu. Nije štedio ni Marijaninu majku.

"Ta njena majka, ne znam što su mu učinile, ali su planirale nas roditelje odstraniti. I to su uspjele za Novu godinu. Ta njezina majka i ona su otišle u Dubai provoditi se, a njemu su ostavile dijete kod kuće, imao je utakmice u tom razdoblju i tu je izostajao, kao navodno lagana ozljeda", rekao je pa naveo da je njegov sin bio odličan na terenu kad nije bio uz suprugu. "Čim je ona došla, počeo je padati", tvrdi otac.

A onda se javnim pismom oglasio i Anel

"Jedino što kao sin bilo tko želi od svog oca je podrška i ponos. Nažalost, ja sam toga dobio jako malo. Ono što sam dobio većinu vremena bile su manipulacije, laži, prevare i skoro svakodnevno maltretiranje. To je tip muškarca koji pokazuje svoju moć nad ženama, ali nikada nije imao m**a da se suprotstavi drugom muškarcu. S majkom imam jako dobar odnos, podržavam je financijski, tako da, kada on kaže da me nije briga za roditelje, to je čista laž", napisao je Anel u javnom pismu i poručio da njegov otac "nije muškarac".

"Bilo je mnogo prilika kada me javno vrijeđao i otkako sam se oženio i suprugom, što on radi samo da me naljuti i dobije reakciju od mene. Bez previše otkrivanja, dobio je novčanu ponudu i kuću u Italiji ako me uvjeri da se pridružim agenciji koja radi sumnjive poslove i sve ispod stola. Ja kao čovjek nikada ne bih sudjelovao u nečemu takvom", nastavio je Anel.

"Reći da je moja supruga bacila na mene crnu magiju je veoma uvredljivo za mene, a posebno za moju suprugu, jer je ona sjajna. Veoma je teško naći ženu koja će se brinuti o tebi kao što to radi ona i veoma sam sretan da moj sin ima tako nevjerojatnu majku. I onda reći da me ne pušta na mečeve reprezentacije? To je smiješno i samo pokazuje koji nivo inteligencije ima ovaj lažov", nije štedio riječi.

Za suprugu pak ima same pohvale.

"Ima mnogo supruga nogometaša koje ne mare za karijere muževa, ali ona nikada nije propustila meč, čak i kada je bila u devetom mjesecu trudnoće, došla je na moj meč samo nekoliko dana prije nego što mi je rodila sina. Ona je moja najveća podrška i reći da me ne pušta je glupavo, ali što očekivati ​​od narcisa?" dodao je pa zaključio da se "cijela zemlja urotila protiv njega, supruge i sina".

Treći najskuplji igrač BiH

Ahmedhodžić ima i švedsku putovnicu. Rođen je u Malmöu. U karijeri je igrao za Nottingham Forrest, Malmö, Hobro IK i Bordeaux, a prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura. To ga čini trećim najskupljim igračem Bosne i Hercegovine. Najskuplji je Emerdin Demirović (26). Napadač Stuttgarta vrijedi 28 milijuna eura. Drugi je Salzburgov bek Amar Dedić (22), koji vrijedi 20 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.