Otišla u restoran u Londonu, naljutio ju detalj: "Nisam znala da i to naplaćuju"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Sophie Milner otišla je na rođendanski brunch, odnosno kasni doručak svoje prijateljice. Odlično se zabavljala - sve dok nije došao red na rođendansku tortu. 

Sophie je u videu objavljenom na TikToku navela da je ostala u šoku kad je shvatila da restoran naplaćuje 25 funti, odnosno gotovo 30 eura samo za rezanje rođendanske torte. 

@itssophiemilner I can understand charging a bit but £25 just so we can eat the cake we bought After we’d spent loads on food? People in the comments acting like we showed up just with the cake 💀💀💀 people acting like it hasnt been an insanely normal thing to bring a cake to a restaurant when its your birthday pls 💀 get a grip u silly sausages. They werent even cutting and serving it lol #london ♬ original sound - Sophie Milner

"Nisam znala da se ovo radi do danas. Bile smo na stvarno lijepom mjestu, otišle na brunch, a ona je ondje kupila rođendansku tortu. Zapalili smo svjećice i otpjevali Sretan rođendan, a tip je došao i rekao: 'Usput, samo vam želim reći da je u redu što ste zapalili svjećice i otpjevali Sretan rođendan. Ali, ako vam režemo i poslužimo tortu, to košta 25 funti'", ispričala je. 

Otišli s tortom iz restorana 

"Nasmijala sam se jer sam mislila da se šali s nama. Čekala sam da se našali i nasmije, ali to nije učinio, bila sam u šoku", ispričala je i rekla da su naručili bogate obroke i pili skupocjena pića. 

"Tako da smo rekli: 'Samo ćemo uzeti tortu i pojesti je vani'", ispričala je i dodala da su otišli u bar i ondje pojeli tortu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.