Otkrijte najbrži put do novog osmijeha

Foto: Dentus perfectus stomatološka ordinacija Zagreb

Socijalna izolacija postaje sve češći problem današnjice. Izbacivanje najdražih namirnica iz prehrane uslijed nemogućnosti žvakanja ne mora biti pravilo. Bolesti parodonta, gubitak zubi i gubitak volumena zubne kosti samo su neki od učestalih stomatoloških problema. Sigurni smo da će se na svačijoj listi želja pronaći lijep osmijeh i želja za povratkom u dane mladosti

Pronađite izgubljeni šarm osmijeha

Iako svaki osmijeh stvara svoju životnu priču, svi osmjesi dijele nešto zajedničko. Sigurni smo da ćete se složiti da osmijehom stvaramo nezaboravne životne trenutke i čuvamo ih kao najljepša sjećanja. Osmijeh je zaslužan za pozitivne osjećaje koji nam pomažu stvoriti misaone obrasce za ostvarenje zacrtanih ciljeva. To dovodi do porasta samopouzdanja. Stomatološki problemi i nedostatak zubi, s druge strane, mogu smanjiti kvalitetu života i predstavljaju prave izazove. Iza lijepog osmijeha stoji iskusno oko stomatologa i sva potrebna stomatološka njega. Suvremena stomatologija donosi jasno mjerljive prednosti i uspješno podiže kvalitetu svakodnevnice. Nekada je gubitak zubi bio pravi izazov za pojedinca, no danas se zubni implantati smatraju “zlatnim standardom”. Iz zagrebačke stomatološke ordinacije približavamo najpoželjniju stomatološku terapiju kao najbrži put do potpunog osmijeha.

Najpoželjnije rješenje iz svijeta stomatologije

Sve što vam je potrebno da se ponovno veselite je stomatološka terapija za kompletan osmijeh. All on 4 metoda je najpoželjnije rješenje za sve suočene sa nedostatkom zubi. Popularna metoda ugradnje 4 implantata u čeljust uključuje operativni zahvat i izradu protetskog rješenja za skladan izgled osmijeha. 

Omiljeni zagrebački stomatolog Vedran Šebečić, dr.med.dent. izdvaja kako fiksno rješenje omogućava ugodniju svakodnevnicu i prirodan osjećaj: “Ova metoda je omiljeno rješenje za problem bezubosti i sve one koji žele više od zubnih proteza ili dotrajalih zubnih mostova na pokretljivim prirodnim zubima. Prije odabira stomatološke terapije ključno nam je razumjeti probleme i želje naših pacijenata kako bismo pacijentov novi osmijeh pretočili u zajedničku viziju. Za postizanje finalnog rezultata u kojem otkrivamo željen izgled osmijeha, potrebna je uska suradnja cijelog tima stručnjaka u koju uključujemo i dentalne tehničare. Svakako bismo izdvojili veliku predanost detaljima kao najbitniji dio procesa izrade novog osmijeha.” 

Foto: Dentus perfectus stomatolog - Zagreb - Trnjanska Savica 

Postavljanjem zubnih implantata zadržava se postojeća razina čeljusne kosti. Zubni implantat ponaša se kao korijen prirodnog zuba i stimulira čeljust na pružanje potpore, jednako kao i u slučaju prirodnih zubi. Zadržava se snaga facijalnih mišića što dalje sprječava opuštanje lica. Uz sve navedeno, najveća prednost terapije je svakako vrijeme potrebno za završetak terapije. 

Foto: Dentus perfectus stomatološka ordinacija Zagreb - all on 4 terapija osmijeha

Dentus perfectus stomatolog za perfektne osmijehe

Dentus perfectus stomatološka ordinacija u zagrebačkom naselju Savica, već 15 godina pruža cjelovitu stomatološku skrb za razne potrebe pacijenata. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji kao najpopularnija terapija za bezubost izdvaja se All on 4 metoda za potpunu nadoknadu zuba. Cjelokupna rehabilitacija bezube čeljusti uključuje niz koraka s ciljem nadoknade izgubljenih zubi. Ovaj moderan plan terapije uključuje operativni zahvat kojim se u konačnici stvara uvjete za trajno protetsko rješenje. Kao zagovornici moderne stomatologije Dentus perfectus stomatolozi donose brzo i ugodno rješenje za dugotrajan osmijeh. Ovo je prilika da ponovno živite život punim plućima i stvorite najljepša sjećanja u društvu svojih najbližih.

Foto: Dentus perfectus - All on 4 metoda za rehabilitaciju osmijeha

Skraćeno vrijeme oporavka za potpunu rehabilitaciju osmijeha

Digitalni procesi, od 3D CBCT snimanja do digitalnih skenera, pomažu osigurati najugodnije stomatološke tretmane i bržu te maksimalno preciznu izradu protetskih rješenja. U Dentus perfectus certificiranoj stomatološkoj ordinaciji za najsloženije implantološke zahvate, pacijenti prepoznaju veliku predanost osoblja i bezbolno iskustvo tijekom najzahtjevnijih oralno-kirurških zahvata. Najveća prednost terapije je što je potreban samo jedan operativni zahvat za nadoknadu potpunog zubnog luka. Transformacija cjelovitog osmijeha, u skladu sa potrebama ubrzane svakodnevnice, završava se unutar 24 h. Nije potrebno odvajati vrijeme za dugotrajne i brojne tretmane. Primarni cilj im je omogućiti vam da se već sutradan vratite svojoj svakodnevnici. 

Foto: Dentus perfectus zubar u Zagrebu - privatna stomatološka ordinacija

Za sve koji strahuju od višestrukih stomatoloških zahvata, ovo je rješenje koje će vam omogućiti da se vratite društvenom životu, uživate u najdražoj hrani i nadoknadite narušenu kvalitetu svakodnevnice. S lakoćom uživajte u svom novom osmijehu. All on 4 stomatološka terapija postiže najbolje rezultate rehabilitacije osmijeha koji uključuju pravilan izgled osmijeha, potpunu funkcionalnost zubi te zaštitu oralnog zdravlja od daljnjeg propadanja. Odaberite stomatološko rješenje za potpunu nadoknadu zubi. Za više pojedinosti posjetite web stranicu.

stomatolog zagreb

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.