Otkriven uzrok smrti poznate tiktokerice Taylor Rousseau Grigg (25)

Foto: Instagram

Otkriven je uzrok smrti TikTok zvijezde Taylor Rousseau Grigg (25). Tiktokerica je umrla zbog komplikacija uzrokovanih Addisonovom bolesti i napadajima astme, piše Today.

Podsjetimo, tiktokerica je preminula 7. listopada. "Nitko ne očekuje da će se morati nositi s ovakvom vrstom boli, posebno u našim godinama. U prošloj godini Taylor se nosila s više boli i patnje nego većina ljudi u životu. Usprkos tome, ona je i dalje bila takva svjetlost i uvijek je donosila radost svima oko sebe", poručio je njezin suprug Cameron Grigg.

@itstaylorrousseau

Hope this answer some of yalls questions (:

♬ original sound - Taylor Rousseau Grigg

Što je Addisonova bolest?

Addisonova bolest je rijetko kronično stanje koje se javlja kad tijelo ne proizvodi dovoljno određenih hormona. Kod osoba kojima je dijagnosticirana Addisonova bolest nadbubrežne žlijezde proizvode premalo kortizola i često premalo aldosterona.

Simptomi Addisonove bolesti mogu uključivati ekstremni umor, gubitak tjelesne mase, gubitak apetita, nizak krvni tlak, nisku razinu šećera u krvi ili hipoglikemiju, mučninu, proljev, povraćanje, bolove u trbuhu, bolove u mišićima i zglobovima, razdražljivost i depresiju.

Astma može otežati disanje i izazvati kašalj. U nekim slučajevima, može dovesti do napadaja astme koji je opasan po život.

Donirat će njene organe

Njezin suprug rekao je da je Taylor "najhrabrija i najjača žena" koju poznaje. Naglasio je da će Taylorini organi biti donirani jer je htjela spasiti ljudske živote.

"Više od ičega Taylor bi željela znati da nastavlja spašavati ljudske živote čak i nakon što ode s ovog svijeta", dodao je. Rekao je da su njezini odlasci liječnicima financijski utjecali na njih, a njihov prijatelj pokrenuo je GoFundMe kampanju kako bi skupili novac. Dosad je skupljeno više od 40.000 dolara.

Imala je 1.4 milijuna pratitelja

Taylor je na TikToku imala 1.4 milijuna pratitelja, a zadnji video objavila je 26. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.