Otkriveno kakvi su odnosi među članovima žirija Superstara

Foto: Press

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković u žiriju su i u novoj sezoni RTL-ovog Superstara. Glazbenici su sad otkrili što misle jedni o drugima, a komplimenata nije nedostajalo.

"Severina je Severina"

Severina je vrlo precizna kada se radi o Tončiju. "On je toliko duhovit i djetinjast da ja ni nakon toliko godina koliko ga znam ne mogu vjerovati da je on toliko lud", otkrila je kroz smijeh pa objasnila: "Sve ga raduje, sve ga veseli, sve ga zanima, a usto ima i tu dozu cinizma, splitskog, ali i svog humora."

Ni Huljić nije štedio komplimente na račun Severine. "Severina je big mama, ali racionalna. Nemam što tu reći, Severina je Severina - nomen est omen", zaključio je Tonči. "Grande Seve, disciplinirana je, nije napamet tu gdje jest. Traje jako dugo, tu su sublimirani talent, odlučnost, ona je all around igrač. U nogometu imate Luku Modrića, u glazbi Severinu", dodao je Filip Miletić. 

"Mala štreberica"

Taj poznati beogradski producent Severinin je dugogodišnji suradnik, pa ne čudi što ova diva o kolegi iz žirija ima samo riječi hvale.

"Filip je duhovit, rječit, znalac je, šarmantan je, super je i kao čovjek i kao producent", rekla je Severina. "Mislim da je pretalentiran čovjek s puno znanja koje usmjerava na neke aspekte o kojima ja primjerice i ne razmišljam, o kojima nemam stav, tako da njegove komentare uvijek uzimam s puno pažnje i svega", zaključila je Nika o Miletiću. 

"Nika je jako nježna, fina, draga, dobra je umjetnica i još bolja pjevačica", nije riječi hvale štedio ni Filip o Niki, a nastavio je i Huljić: "Prekrasno je ona biće, topla osoba, mala štreberica, uvijek spremna, odlikašica koja dobro formulira rečenice i ima ih dovoljno za sve nas."

S RTL-a još ne otkrivaju točan datum emitiranja nove sezone Superstara, ali naglašavaju da će to biti uskoro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.