Otkriveno koliko je Tom Cruise bio plaćen za performans na Olimpijskim igrama

Screenshot: YouTube

Američki glumac Tom Cruise ukrao je pažnju na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine. Mnogi su pomislili da je glumac za svoj performans bio odlično plaćen, no sada je otkrivena istina.

Sve je odradio besplatno

Predsjednik Organizacijskog odbora Olimpijskih igara u Los Angelesu Casey Wasserman rekao je da je Cruise sve to učinio - potpuno besplatno.

"Završio je snimanje nemoguće misije u 18 sati u Londonu i odmah je ušao u avion. Sletio je u Los Angeles u četiri ujutro i snimio je scenu u kojoj ulazi u vojni avion. U Los Angelesu je snimio dva skoka koja su se prikazala na zatvaranju OI-ja. 

Prvi mu se nije svidio pa je napravio drugi skok. Zatim je helikopterom odletio od Palmdalea do znaka Hollywood, snimao je u od 13 do 17 sati, helikopterom doletio do zračne luke Burbank i odletio natrag u London", rekao je Wasserman za Hollywood Reporter.

Wasserman je s Cruiseom o ovom performansu razgovarao putem Zooma. Tada je Cruise postavio uvjet da ne želi unajmiti kaskadera. "Pristajem. Ali radim to samo ako mogu sve sam odraditi", navodno je Cruise rekao organizatorima. 

Bilo je to iznenađenje za Caseyja i izvršnog producenta Bena Winstona, koji su u početku htjeli Tomu što je moguće više olakšati nastup. Izvorna ideja je bila da akrobacije učini kaskader, a da Tom samo preda zastavu. "Ali Tom je stvarno htio biti dio toga. Mislim da ne postoji na svijetu nitko poput njega. Nema boljeg suradnika", dodao je Wasserman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.