Otkriveno zašto Hailey i Justin Bieber ne žele sina u blizini svojih obitelji

Foto: Profimedia

Hailey i Justin Bieber nedavno su dobili svoje prvo dijete, sina Jacka Bluesa Biebera, no Hailey ga drži podalje od svojih roditelja. Naime, Hailey je dugo vremena imala sukobe s ocem Stephenom Baldwinom zbog razlika u vjerskim i političkim uvjerenjima. Stephen i njegova supruga Kennya su predani kršćani, a Stephen je poznat po tome da podržava Donalda Trumpa, dok njegova kći Hailey podržava Kamalu Harris, piše Daily Mail.

Mjesecima skrivala trudnoću

Prema izvoru bliskom paru, Haileyn odnos s obitelji narušen je već neko vrijeme, a posebno nakon što je zatrudnjela, jer je trudnoću mjesecima skrivala od njih.

Jedna od ključnih svađa nastala je kada je Stephen zamolio ljude da se mole za Hailey i Justina, na što mu je Hailey rekla da ne želi da se miješa u njezin život. Stephen je tada naglasio da ona ne bi ni upoznala Justina da nije bilo njega, što je dodatno naljutilo Hailey.

Napetosti su se pojačale kada je Hailey izrazila želju da preuzme prezime svog supruga. Prema izvoru, Hailey se godinama željela distancirati od prezimena Baldwin te je bila sretna što ga je promijenila čim su se ona i Justin vjenčali. Odnos s majkom također se pogoršao nakon što je Hailey ostala trudna i dugo nije podijelila tu vijest s obitelji.

Osjećala se kao crna ovca u obitelji

Hailey je nedavno priznala da više nije toliko povezana s obitelji kao nekada. Rekla je da je sada izgradila svoju obitelj i da uživa u predivnim sjećanjima iz djetinjstva, ali se zbog posla modela rano osamostalila. Poručila je da je odrasla brže od svojih vršnjaka te da, iako je godinama održavala blizak odnos s majkom, često se osjećala kao crna ovca u usporedbi sa svojom starijom sestrom Alaiom.

Sukobi u njezinoj obitelji utjecali su i na Justinov odnos s Baldwinima. Prema izvorima, Justin se također ne slaže s njezinom obitelji, a sada kada imaju dijete, situacija je postala još napetija. Justin i Hailey zbog toga nastoje držati sina podalje od obje obitelji što je više moguće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.