Otplatio hipoteku kao poklon roditeljima za Božić, njihova reakcija govori sve

Screenshot: Facebook

MLADI Australac Oscar Benn odlučio je iznenaditi svoje roditelje nesvakidašnjim poklonom za Božić tako što je otplatio njihovu hipoteku. 

Obitelj se okupila za Božić, a jedan od braće je snimao trenutak kad je Oscar pred svima pročitao svoju božićnu čestitku roditeljima u kojoj je objasnio da, što je stariji, to više cijeni sve što su njegovi roditelji učinili za njega. 

 

Posted by Hudson Benn on Sunday, 24 December 2023

"Hvala vam što me uvijek podržavate, ohrabrujete i molite za mene", rekao je, dodajući kako je ponosan što su mu oni roditelji. Oscarov tata počeo je odmatati poklon i zatim se šokirao kad je ugledao ček u iznosu od 130.000 australskih dolara, odnosno 80.000 eura. 

"Najbolji božićni dar" 

"Ovo ne može biti istina. Je li to stvarno?” upitao je sina koji mu je dao potvrdan odgovor, dok je mama briznula u plač i brzo ustala sa stolice kako bi zagrlila sina. 

"To je najbolji božićni dar", rekla je kroz suze, dok se Oscarov tata našalio da će sada morati raditi samo dva dana u tjednu, a lijepa priča dirnula je obitelj i prijatelje na Facebooku koji su počeli dijeliti snimku. 

"Ovo je tako lijepo", "Hvala vam što ste s nama podijelili tako dirljivo iskustvo" i "Ovo je nevjerojatno! Tvoji bi roditelji trebali biti tako ponosni" neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.