Otputujte u svijet mašte uz prekrasnu bajku na ledu "Disney On Ice"

VELIKI svjetski glazbeno scenski spektakl na ledu, namijenjen djeci, ali i svim drugim ljubiteljima Disneyevih priča, "Disney on Ice - Čudesno putovanje" održat će se u Areni Zagreb od 11. do 13. prosinca, a mi smo se prošli vikend zaputili do Beograda gdje je Disney gostovao kako bi provjerili kako ovaj spektakl točno izgleda i obavijestili vas o tome.

I izgleda super! Dvosatna bajka na ledu odvest će vas u svijet mašte, svijet "Kralja Lavova", "Lilo i Sticha", "Petra Pana" i "Male sirene" zbog kojeg ćete zaboraviti sve brige i probleme, barem nakratko, a svjetlosni efekti i prekrasna scenografija oduševiti te obogatiti vrhunsku umjetničku izvedbu svih klizača.

Spektakl kompanije "Disney On Ice – Čudesno putovanje Mickeya i Minnie" predstavlja međunarodni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pjesmama iz Disneyevih crtanih filmova i klasika rock'n'roll muzike, što predstavlja uživanje za cijelu obitelj. "Disney On Ice" ovog vikenda gostuje u Zagrebu, zato ako niste, rezervirajte svoju kartu odmah - ovaj spektakl pamtit ćete jako dugo, super je!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.