Ova Severinina pjesma je na YouTubeu upravo došla do 100 milijuna pregleda

Foto: Press

PJESMA Otrove, koju je Severina otpjevala u suradnji s Jalom Bratom, došla je do 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

Tim postignućem su se na Instagramu pohvalili i traper i pjevačica. "Skromnih 100 milijuna", napisao je Jala Brat u objavi, koju je podijelila i Severina.

Pjesma je to s najviše pregleda na Severininom YouTube kanalu. Slijedi je pjesma Fališ, koju je pjevačica lani objavila u suradnji s bugarskim pjevačem Azisom. Fališ je u godinu dana prikupila 64 milijuna pregleda. Nakon toga slijede Tutorial, More tuge pa Italiana i pjesma Rođeno moje, koju je Severina posvetila sinu.

Pjesmu za Severinu napisao Jala Brat

Pjesma Otrove izašla je u ožujku 2017. godine kao drugi po redu singl s njenog albuma Halo, koji je objavljen dvije godine kasnije. Pjesmu je za Severinu napisao Jala Brat.

''Kada sam čula pjesmu Otrove, čula sam pjesnika, čula sam iznadprosječni talent, koji toga nije ni svjestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine...'', izjavila je Severina tad.

''Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom otrovala", dodao je Jala Brat.

Videospot koji je režirao Petar Pašić sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vlaku, poznatijem kao Titov vlak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.