Ovaj nastup u showu America's Got Talent rasplakao je Sofiju Vergaru i Heidi Klum

Screenshot: YouTube

U NAJNOVIJOJ epizodi 18. sezone showa America's Got Talent na NBC-ju jedan nastup posebno je dirnuo žiri i gledatelje. Dvije majke, Kim iz Oregona i Holly iz New Yorka, izašle su na pozornicu s dirljivom pričom i otpjevale su pjesmu For Good. 

Godine 2007. Hollyn sin tragično je preminuo, a bio je donor organa. Njegovo srce otišlo je Kiminom sinu koji je u vrijeme transplantacije organa bio star svega 16 mjeseci. For Good iz mjuzikla The Wicked bila je posljednja pjesma koju je Holly otpjevala svom sinu prije nego što je preminuo.

Sofia i Heidi se rasplakale

Tu je pjesmu Kim pukom slučajnošću, kaže, otpjevala svom sinu nakon operacije. Njih dvije su se sprijateljile nakon što je Kim poslala poruku Holly nekoliko godina poslije operacije i od tad su ostale u kontaktu. I prije nego što su majke uopće počele pjevati, publika i žiri bili su preplavljeni emocijama, a pjesma je samo pojačala njihove osjećaje. Heidi Klum i Sofia Vergara su se rasplakale. 

Ženski dio žirija bio je vidno dirnut izvedbom, a Howie Mandel i Simon Cowell također su pohvalili Kim i Holly za njihovu interpretaciju pjesme. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.