Ovaj nastup ući će u povijest celebrity ljubavnih drama. Dajte da vam objasnimo zašto

Screenshot: YouTube

Nastup Sabrine Carpenter vjerojatno je bio najiščekivaniji i najnapetiji nastup na sinoćnjoj dodjeli MTV Video Music Awardsa. I ne zbog toga što se tijekom njega poljubila s plesačicom odjevenom u izvanzemaljca.

Naime, Sabrina je izvela pjesmu Taste u kojoj je, kako se naveliko nagađa, opjevala vlastitu ljubavnu dramu. Ukratko, Taste je navodno pjesma o Sabrininoj kratkoj romansi s pjevačem Shawnom Mendesom i o tome kako ju je navodno ostavio da bi obnovio vezu s pjevačicom Camilom Cabello. I Shawn i Camila bili su u publici na sinoćnjoj dodjeli nagrada.

>>Sve što vas je zanimalo o Sabrini Carpenter (uključujući i koliko je visoka)

No, ajmo ispočetka jer vam na ovaj kišni dan zasigurno treba uvid u jednu celebrity dramu.

Kratki sažetak drame

Shawn i Camila su počeli izlaziti 2019., ali su prekinuli u studenom 2021. On je počeo izlaziti sa Sabrinom u veljači 2023., a tijekom tog vremena više su puta viđeni zajedno. Međutim, samo mjesec dana kasnije Shawn je viđen kako ljubi Camilu na Coachelli, što je značilo da je sa Sabrinom gotovo.

@costarenato3 Sabrina fez uma música para Shawn Mendes e Camila Cabello? O novo álbum de Sabrina Carpenter, Short N Sweet, foi lançado essa semana e além de ser incrível, está dando o que falar pelas suas letras. No single “Taste” Sabrina parece estar falando de Shawn Mendes e Camila Cabello que voltaram pouco tempo depois que Sabrina foi vista com o cantor em 2023. No clipe os atores também são bem parecidos com eles e o personagem masculino tem o mesmo ano de aniversário que Shawn Mendes. O que acharam do álbum novo da mini loirinha? #sabrinacarpenter #shawnmendes #camilacabello ♬ Taste - Sabrina Carpenter

Do lipnja 2023. godine bilo je gotovo i s Camilom, no to je sve bilo sasvim dovoljno da Sabrinu inspirira za album Short n' Sweet koji je jedan od najuspješnijih albuma godine

*Pomoć za starije od 30 kojima nije jasno tko su Shawn i Camila. Znate ih po pjesmi Senorita.

Osim pjesme Taste, fanovi su prepoznali ovu priču i u pjesmama Coincidence, Sharpest Tool i Dumb & Poetic. No, Taste je privukao najviše pozornosti zbog spota u kojem drugu djevojku igra Jenna Ortega koja nevjerojatno nalikuje Camili Cabello pa su fanovi odmah zaključili da je Sabrina i spotom htjela jasno dati do znanja o čemu se tu radi.

Najiščekivaniji nastup večeri

I baš zbog svega toga Sabrinin nastup na dodjeli MTV VMA bio je najiščekivaniji nastup večeri. Gledatelji dodjele nagrada na društvenim mrežama su odbrojavali do tog nastupa, a nakon što je pop zvijezda izvela medley svoja tri hita Please Please Please, Taste i Espresso, reakcije su preplavile internet.

"Kakva ludnica, pjeva im to doslovno u facu", "Molim vas, neka mi netko snimi reakciju Shawna i Camile", "Sabrina je takva pobjednica ovog ljubavnog trokuta", pisali su ljubitelji celebrity sapunica i smišljali razne memove i fore. 

Ipak, na razočaranje mnogih, ni Shawn ni Camila nisu reagirali na njen nastup jer su i sami nastupali na dodjeli. Shawn je izveo pjesmu Nobody Knows u kojoj pjeva o Camili, dok je Camila pjevala pjesmu Godspeed u kojoj govori kako želi da je svi ostave na miru.

Inače, ovo nije prvi put da se Sabrinin ljubavni trokut pretvara u rat pjesmama, a o toj drami više možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.