Ovako danas izgleda sin Michaela Jacksona kojeg je pjevač neoprezno držao na balkonu

Foto: Profimedia

Bigi Jackson, najmlađi sin Michaela Jacksona, snimljen je ovih dana u Calabasasu, gradu u Kaliforniji. 

Fotografi su ga snimili kad je izašao iz jednog meksičkog restorana gdje je uzeo hranu za van. Izašao je u ležernom izdaju - nosio je kratke hlače i majicu s printom. 

Rijetko se pojavljuje u javnosti

Danas ovaj 22-godišnji mladić uglavnom živi daleko od očiju javnosti te se dosta rijetko pojavljuje u medijima. Proslavio se dok je još bio u pelenama nakon što ga je njegov otac Michael Jackson neoprezno pokazivao paparazzima preko ograde balkona.

Pravo ime mu je bilo Prince Michael Jackson II., ali najpoznatiji je pod nadimkom Blanket. 2015. promijenio je ime u Bigi. Brigu o njemu su 2009., kad mu je preminuo otac, preuzeli baka Katherine i rođak Tito Joe, a 2017. njegova je sestra Paris otkrila da su se njih dvoje odselili s obiteljskog imanja u Kaliforniji i da je Bigi ostao sam.

Mnoge iznenadio izgledom

Prije tri godine je u emisiji Good Morning Britain govorio o ocu, dok je šetao kroz prostoriju ispunjenu kultnim kostimima kralja popa i fotografijama koje prikazuju njegove nastupe tijekom godina.

"Ova kuća i ovaj studio prepuni su uspomena", započeo je.

"To je zapravo ono što je on želio ostaviti u naslijeđe i što zapravo svatko od nas želi učiniti. Želimo raditi stvari koje će usrećivati druge ljude i koje će im možda koristiti", dodao je. Bigi je tad mnoge iznenadio svojim novim izgledom. Kada mu je otac umro, imao je samo sedam godina, a danas je već odrastao muškarac s bradom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.