Ovako je Kelly Rowland odgovorila voditeljici koja ju je nazvala ružnom

Foto: X/Instagram

2021. godine dogodio se, kako ga mnogi opisuju i danas, jedan od najbrutalnijih odgovora celeba na bezobrazan komentar. Te godine jedna je radijska i TV voditeljica iz Južnoafričke Republike kritizirala izgled Kelly Rowland. "Ona je lijepa kad je našminkana. Bez šminke je to već druga stvar. Imam dokaze za to", rekla je tad Anele Mdoda u eteru i izazvala raspravu o fizičkom izgledu američke pjevačice i nekadašnje članice benda Destiny's Child. 

Nakon toga, Anele je otišla na odmor te na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija u žutom kupaćem kostimu.

Kelly Rowland se čitavo to vrijeme nije oglašavala o komentarima na svoj izgled. No, samo dva dana nakon što je Anele objavila fotografije sa svog odmora, Kelly je na Instagramu objavila fotke sa svog - i to u istom kupaćem kostimu.

"Baš se osjećam kao prava ja trenutno...", napisala je kratko pjevačica i, prema mnogima, poslala jasnu poruku.

"Ovo je najglasnija, a najtiša poruka ikad", "Kelly jako dobro zna što radi", "A možda da joj se Anele sad ispriča pa da završimo s body shameanjem žena?", bili su samo neki od komentara. 

"Ne petljajte se u Kelly, nećete dobro proći"

Čitava priča ponovno je postala viralna ovih dana, pogotovo nakon filmskog festivala u Cannesu kada je Rowland snimljena u, kako se čini, raspravi sa zaštitarkom. "Nemojte se petljati u Kelly Rowland, nećete dobro proći", pišu i danas njeni fanovi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.