"Ovako mogu i gole": Topić koji otkriva dobar dio grudi novi je modni hit

Foto: Instagram

TOPIĆ, odnosno traka koja se veže na više načina, a koja više otkriva nego što skriva novi je modni hit koji je preplavio društvene mreže.

Riječ je o topu koji otkriva dobar dio grudi, točnije "underboob" ili donji dio grudi, a za kojim su poludjele influencerice i ljubiteljice modnih trendova. Čitav trend započeo je s "underboob" bikinijima koji su u kratkom vremenu postali toliko popularni da su ih modni znalci odlučili uvesti i u svakodnevni look i pretvoriti u top.

Australska modna marka Born To Be Chic sada taj top u svilenkastoj verziji prodaje u kombinaciji s hlačama istog materijala i to po cijeni od nešto manje od 550 kuna. Na svojoj službenoj stranici navode da se top može nositi na nekoliko načina, a na svom Instagramu su i pokazali na koje se sve to načine može vezati izazovni top. 

Ekipa na društvenim mrežama je, po običaju, podijeljena. Nekima je ovaj modni trend super, dok su drugi nešto skeptičniji.

"Ovo izgleda skroz neudobno", "Mislim da bi manekenki možda trebao broj veći", "Ovako može i gola", komentirali su neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.