Ove fotke najbolji su dokaz koliko fanovi obožavaju Baby Lasagnu

Foto: Neva Žganec/PIXSELL

GLAZBENIK Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, sinoć je održao prvi od sveukupno tri koncerta na zagrebačkoj Šalati, koji se rasprodao u samo četiri i pol minute. 

Kiša i hladno vrijeme nisu spriječili fanove da uživaju u njegovim najvećim hitovima, a natpisima su mu poručili koliko ga obožavaju. Dočekale su ga poruke fanova na kojima je pisalo prepoznatljivo "meow back", a napisali su i dirljivu posvetu njegovom voljenom mačku Stipi, koji je nedavno uginuo. 

Kabanice i neizostavni tabletići 

Lasagna je uoči koncerta objavio snimku u kabanici i uvjerio fanove da im kiša neće pokvariti plan. Oduševljeni fanovi u kabanicama su se rasplesali na njegove hitove, a nije ih omela ni jača kiša koja je počela padati u sredini koncerta. Uz kabanice, neki su svoja kišna izdanja upotpunili tabletićima, njegovim prepoznatljivim dodatkom na Eurosongu. 

Lasagna je u Instagram storyju pokazao snimku jedne obožavateljice koja je pokazala kako je spremna za koncert pa u kabanici i gumenim čizmama plesala na njegovu novu pjesmu Biggie Boom Boom, a glazbenik je pohvalio njezin entuzijazam. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.