Ove nedjelje počinje Supertalent. Ovo su prvi kandidati koji će izaći pred žiri

Foto: Press

Prva epizoda nove sezone Supertalenta prikazuje se u nedjelju, 29. rujna, od 20:15. I ove godine članovi žirija su Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić, a oni najavljuju da gledatelji od kandidata mogu očekivati baš svašta. 

Žiri je tijekom audicija imao prilike vidjeti 150 pojedinačnih i grupnih nastupa, ali do polufinala prolazi samo njih 30.  

Velika pozornica i zlatni gumbi su spremni

I ove godine svaki član žirija na raspolaganju ima jedan zlatni gumb. Također, jedan zlatni gumb dodijelit će i voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan. 

"Gledatelji mogu očekivati izljeve ljubavi između Martine i Davora, Fabijanovu epsku borbu s Majinim haljinama, intrigantne priče kandidata, neočekivane zlatne gumbe i puno zabave za nedjeljnu večer - kako i priliči najgledanijem svjetskom talent showu", poručuje Frano Ridjan.

"Osim zabave i smijeha, nova sezona donosi malo straha i strepnje. Frano i ja smo se zaista svačega naslušali i nagledali - ne samo od kandidata nego i od žirija. Bit će vrlo zanimljivih zlatnih gumbova, a ono što se pokazalo u dosadašnjim sezonama jest da moji i Franini zlatni gumbi dobro kotiraju u polufinalu, pa isto očekujemo i ove godine", dodaje Igor Mešin. 

Prvi ovosezonski kandidati

U prvoj audicijskoj emisiji gledatelji će imati priliku vidjeti deset kandidata koji će svojim talentima oduševiti, iznenaditi i šokirati žiri i publiku.

Prvu epizodu jedanaeste sezone otvorit će Meri Toskić, neustrašiva mlada akrobatkinja koja će se bez trunke straha vinuti u visine studija. "Kuda ćeš, vrati se", povikat će Fabijan nakon što će se Meri tijekom svog nastupa popeti do samog stropa, a ostaje vidjeti hoće li izboriti prolaz u idući krug.

Za nastavak akrobatskih vratolomija pobrinut će se Anja i Miran koji nastupaju pod nazivom Aerial Harmony, a njihova je ljubav prema akrobaciji i plesu prerasla u ljubavni odnos, što će pokazati i u svom nastupu. Nakon njihove plesne točke s elementima akrobacije na pozornici će se pojaviti Japanac Tonikaku koji će zaokupiti pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom.

"Svi u Japanu znaju za mene. Ovakvu točku ne radi nitko osim mene. Mislim da Hrvati još nisu vidjeli ništa slično ovome i da će im se svidjeti", poručuje Tonikaku, a pod reflektore će stati Eva Obad sa svojom četveronožnom prijateljicom, odnosno psom Burom.

Nakon njihovih uvježbanih trikova svoje umijeće pjevanja pokazat će Paško Bradarić Šlujo, koji za sebe kaže da se, iako voli tišinu, najbolje snalazi u glazbi, baš kao i Stevan Lakatoš, koji je na društvenim mrežama stekao popularnost obradama poznatih svjetskih hitova na harmonici koje će ovom prigodom izvesti na pozornici Supertalenta.

Za dozu iznenađenja pobrinut će se IT-jevac Matija Hanževački, koji će svoj tajanstveni hobi predstaviti javnosti, dok će se kandidat Matija Petrić predstaviti pjevačkom točkom koja će mnoge iznenaditi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.