*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
ŠTO čini kuhara dobrim kuharom? Mnogi će reći talent i praksa, ali portal Yourtango ističe da na kuharsko umijeće može utjecati i vaš horoskopski znak. Navodno su osobe rođene u određenom horoskopskom znaku bolji kuhari od drugih jer je u njihovoj prirodi predodređeno da prave ukusna jela koja će svi obožavati. Koliko je ova tvrdnja točna, morat ćete sami procijeniti.
Bik (20. travnja do 20. svibnja)
Bikovi su izvrsni kuhari jer se prilikom kuhanja služe svim osjetilima. Okus im je veoma bitan i neće poslužiti hranu s kojom nisu zadovoljni. Ništa ih ne može toliko oneraspoložiti kao loš okus i jako im je važno uživati u hrani koju kuhaju i jedu.
Rak (21. lipnja do 22. srpnja)
Rakovi najviše vole kuhati za svoju obitelj i prijatelje u opuštenoj atmosferi. Iako nisu skloni učenju kulinarskih tehnika i trikova, jako su dobri u prženju i pečenju. Ne vole puno eksperimentirati s hranom, ali ono što su naučili skuhati gotovo je uvijek ukusno.
Vaga (23. rujna do 22. listopada)
Vage su jako dobri kuhari jer, za razliku od Rakova, obožavaju eksperimentirati s hranom i isprobavati nove okuse i kulinarske metode. Zbog urođene težnje za ravnotežom, znaju kako začiniti hranu u najboljom mogućoj mjeri. Iako se u početku drže tuđih recepata, s vremenom postanu vještiji u smišljanju vlastitih. Vage uče iz svojih grešaka i neće prestati pokušavati usavršiti jelo koje im je prethodno ispalo loše, čak i ako im za to treba deset puta.
Jarac (22. prosinca do 19. siječnja)
Jarčevi obožavaju kuhati jer ih ta aktivnost smiruje. Uživaju i u najmanjim stvarima, kao što su sjeckanje luka ili pranje povrća. Ne boje se zahtjevnih recepata, a jednom kad im neko zahtjevno jelo ispadne ukusno, oni će ga napraviti još barem nekoliko puta. Imaju veliku listu omiljenih jela i stalno na listu dodaju nova. Preferiraju zdravu prehranu i zbog toga kuhaju u manjim količinama.
Blizanci (21. svibnja do 20. lipnja)
Blizancima je okus hrane, baš kao i Bikovima, veoma bitan i žele imati kontrolu nad onim što se kuha. Također preferiraju zdravu prehranu jer su zdrave namirnice ukusne i hranjive. Vole eksperimentirati sa začinima koji dolaze iz različitih dijelova svijeta i jako dobro određuju koji će začin savršeno upotpuniti drugi i doprinijeti slasnom okusu. Obožavaju kušati hranu iz drugih kultura i obično započinju nove kulinarske trendove.