"Ovo će biti hit": Duet Severine i Graše već prešišao pola milijuna pregleda

Foto: Press

DUET Severine i Petra Graše, pjesma Unaprijed gotovo izašla je u petak, a već je prešišala pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Točnije, trenutno se radi o brojci od 626 tisuća pregleda, a nema sumnje da će ova snažna balada uskoro dosegnuti i svoj prvi milijun.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, obožavatelji splitskih zvijezda su oduševljeni njihovom suradnjom. "Ovo će biti hit", "Severina nikad ne razočara. Sve je perfektno odrađeno", "Upadne čovjek, otpjeva refren i otpuše sve živo", "Odlično su vam se poklopili glasovi, predivna pjesma", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

''Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona kazala, naše prijateljstvo slavi 18. godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmijeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu - estrada. Biti dio njenog puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me raduje i kao glazbenika i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon par čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njena pjevačica", rekao je Grašo o suradnji sa Severinom.

Spot za pjesmu sniman je na Pagu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.