RESTORAN Al Dente u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici u ponudi ima pizzu s tartufima koja trenutno nosi titulu najskuplje pizze u gradu.
Iz restorana su objasnili po čemu je pizza posebna.
"Tijesto stoji preko 48 sati, fermentira se... Napravi se pire od batata s tartufima, poslije toga je zapečemo, završavamo s kozjim sirom s tartufima, grana padanom i svježim tartufom koji dodamo na pizzu pred gostom", objasnio je Enes Hrnjić, voditelj pizza pulta u Al Denteu.
Pojasnio je i da je tijesto koje rade u restoranu tijesto za canotto vrste pizza. Takvo tijesto je u unutrašnjosti vrlo tanko, a rubovi su napuhnuti.
Cijena pizze s tartufima je 225 kuna.
"Trudimo se ponuditi nešto što naši gosti još nisu imali priliku probati", poručuju iz Al Dentea te naglašavaju da su se tom idejom vodili imajući na umu sva jela koja nude gostima.