Ovo je nova Miss Varaždinske županije

Foto: PR Miss Hrvatske

U centralnom šatoru gradskog parka Lepoglava u sklopu 28. Međunarodnog festivala čipke izabrana je Miss Varaždinske županije. Titulu je ponijela Laura Oković.

Ima 20 godina i bavi se fitnessom

Laura ima dvadeset godina i radi kao fitness-trenerica u teretani u Varaždinu.

"Za sebe mogu reći da sam vrlo aktivna osoba. U slobodno vrijeme bavim se fitnessom, što mi pruža smirenost i stvara disciplinu. Velika sam ljubiteljica životinja, koje mi donose radost i pozitivnu energiju. Pored toga, izuzetno sam vješta u području dizajna, posebno u retuširanju fotografija i kreiranju logotipa, što mi omogućava da kreativno izrazim sebe kroz taj stil. Želim biti jedinstvena, bez obzira na to što drugi pričaju. Moramo naučiti živjeti život punim plućima jer će nam biti žao što nismo živjeli kako smo željeli. Cijeni ono što imaš, budi zahvalan i teži ka boljem", izjavila je.

Prvom pratiljom proglašena je Tajana Punčec.

Program u kojem je nastupila Gabriela Hrženjak vodila je predstavnica Hrvatske na 71. Miss World Lucija Begić. Nastupila je i plesna skupina djevojčica iz Osnovne škola Ivana Rangera Kamenice.

Miss Varaždinske županije je stekla pravo natjecanja na 30. Miss Hrvatske, a dobila je i vrijednu tijaru optočenu dragim kamenjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.