"Ovo je red flag": Selena Gomez prisno zaplesala s kolegom na koncertu

Screenshot: TikTok

Selena Gomez i njezini prijatelji uživali su u noćnom izlasku na koncertu Sabrine Carpenter u njujorškom Madison Square Gardenu u nedjelju navečer. Seleni su se pridružile kolege iz filma Emilia Perez, a posebnu pažnju privukao je Selenin ples s Edgarom Ramirezom.

Mnogi ističu da je njihov ples neprimjeren

@eviemayhx #fyp #selenagomez ♬ original sound - eviemayhx

U videu objavljenom na TikToku vidi se da Selena pleše uz pjesmu Espresso, u jednom trenutku pridružuje joj se Edgar, a zatim nastavljaju zajedno plesati. Mnogi su u komentarima istaknuli da Selena i Edgar izgledaju previše prisno i da je cijela situacija pomalo neprimjerena. "Zbunjena sam, mislila sam da je ona u vezi s Bennyjem Blancom", "Po meni je ovo red flag", "Zamislite da Benny ovako pleše s nekom drugom curom", "Izgledaju previše prisno", samo su neki od komentara.

Selena je također na Instagramu podijelila video u kojem pleše na pjesmu Juno ranije tijekom večeri označivši dečka Bennyja Blanca u opisu, a on joj je tu objavu i komentirao.

Šuška se da je zaručena

Podsjetimo, Selena je početkom kolovoza potaknula glasine o zarukama s dečkom Bennyjem Blancom kad je objavila fotku na kojoj zajedno poziraju ispred ogledala, a na svoj prstenjak stavila je emotikon srca.

Međutim, pjevačica i njezin dečko još nisu službeno potvrdili vijest o zarukama ili mogućem vjenčanju, no Blanco je u nedavnom gostovanju u emisiji The Howard Stern Show potvrdio da je njihova veza ozbiljna i da želi zasnovati brak i obitelj sa Selenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.