Ovo su najbizarniji trenuci s ovogodišnjih Oscara

Screenshot: Twitter

OVOGODIŠNJA se dodjela Oscara ne može pohvaliti velikim skandalima. Ipak, svaka dodjela ima svoje najbolje i najčudnije trenutke, a gledatelji su i ove godine primijetili brojne neobične detalje, geste i ponašanja holivudskih zvijezda kojima su preplavili društvene mreže.

Intervju Ashley Graham i Hugha Granta

Hugh Grant razbjesnio je mnoge gledatelje Oscara nakon razgovora s plus size manekenkom Ashley Graham. Graham je intervjuirala vidno loše raspoloženog glumca na "crvenom" tepihu prije same dodjele, a on se nije ni trudio sakriti koliko mu se ne da voditi taj razgovor.

"Navijate li večeras za nekoga?" pitala ga je Ashley. "Ni za koga posebno", odgovorio je on nezainteresirano. Zatim ga je pitala "što nosi na dodjeli". "Odijelo", odgovorio joj je on. Ashley je to pokušala okrenuti na šalu pa ga je pitala tko je skrojio odijelo. "Ne mogu se sjetiti tko je krojač", odbrusio je on.

Čudno pitanje za Austina Butlera

Laverne Cox pitala je Austina Butlera kakva priča stoji iza njegovog outfita za dodjelu Oscara. "Ne znam kakvu priču bih ispričao, jednostavno mi se svidjelo ovo odijelo", odgovorio joj je glumac, koji je utjelovio Elvisa Presleyja u filmu Elvis. Mnogi su na društvenim mrežama pisali kako voditeljica uvijek pita isto pitanje i da ih zbog toga živcira.

Reakcija Basset nakon što je Jamie Lee Curtis osvojila Oscara 

Društvenim se mrežama proširila reakcija glumice Angele Basset nakon što je njezina kolegica Jamie Lee Curtis osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu na ovogodišnjoj dodjeli prestižne nagrade u Los Angelesu. I Angela je bila nominirana u toj kategoriji.

Nakon što je Jamie proglašena pobjednicom u kategoriji najbolje sporedne glumice, publika je počela glasno pljeskati. Svi osim Angele Bassett i njezinog supruga. Angela nije ni ustala kad je Jamie krenula na pozornicu, a njezin postupak naljutio je mnoge.

Nicole Kidman stigla pijana na dodjelu?

Nicole Kidman zabrinula je fanove svojim ponašanjem na svečanom tepihu. Tijekom intervjua za ABC glumica je djelovala previše veselo i neprestano se smijala zbog čega su mnogi korisnici na društvenim mrežama pisali da je bila pijana.

Na Oscarima bila i jedna magarica

Na pozornici Dolby Theatrea gdje se noćas odvijala dodjela Oscara u jednom trenutku pojavila se i magarica. Magarica imena Jenny pridružila se voditelju Jimmyju Kimmelu. "Ne samo da je Jenny glumica, ona je certificirani magarac za emocionalnu podršku", našalio se voditelj dok je glumac Collin Farrell iz publike životinji slao poljupce.

Naime, magarica Jenny pojavila se u filmu The Banshees of Inisherin gdje je Colin igrao glavnu ulogu zbog čega je i bio nominiran za Oscara. Ipak, Vulture saznaje da to nije bila ista životinja koja se pojavila i u filmu.

Tems zaklanjala pogled publici

Tems je postala viralna senzacija s ovogodišnje dodjele zlatnih kipića i to zbog svog zanimljivog outfita. Pjevačica je odjenula bijelu haljinu s velikim pokrivalom za glavu, pa ljudi koji su sjedili iza nje na dodjeli Oscara nisu mogli vidjeti što se odvijalo na pozornici.

Jimmy Kimmel našalio se na račun Willa Smitha

Na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara glumac Will Smith uletio je na pozornicu i pljusnuo komičara Chrisa Rocka koji se neukusno našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith. O tome se pričalo i u nedjelju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

"Ako se bilo tko od vas naljuti na šalu i odluči se zaigrati, neće biti lako", obećao je voditelj Jimmy Kimmel, referirajući se na klasičnu rečenicu iz jedne od Smithovih pjesama.

Kimmel se našalio da će hipotetski počinitelj morati proći kraj gomile superheroja, uključujući Mandalorijanca (Pedro Pascal), Spider-Mana (Andrew Garfield) i "Fabel...čovjeka" (Steven Spielberg).

"Večeras neće biti gluposti. Nemamo vremena za nestašluke."

Izgled Morgana Freemana začudio gledatelje

Morgan Freeman je na Oscarima pažnju obožavatelja privukao sijedim brkovima i ćelavom glavom. Naime, Freeman je ranije imao gustu sijedu kosu i bradu, a sada se ošišao. "Je li ovo stvarno Morgan Freeman?", "Kako je moguće da je ćelav?", Ćelavi Morgan Freeman vjerojatno je nešto najčudnije što sam vidio ove godine", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Fotograf se spotaknuo i pao, Lady Gaga potrčala da mu pomogne

Lady Gaga oduševila je gestom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Dok je šetala svečanim tepihom jedan od okupljenih fotografa se spotaknuo i pao, a pjevačica je odmah potrčala kako bi mu pomogla ustati. Video je preplavio društvene mreže gdje mnogi veličaju njezin potez.

Urenebesni smiješak Andrewa Garfielda

Andrew Garfield postao je tema brojnih memeova zbog svoga čudnoga osmijeha na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Voditelj Jimmy Kimmel tijekom svog uvodnog monologa našalio o prošlogodišnjim Oscarima i udarcu Willa Smitha, a kamera je prikazala Garfielda koji se nespretno nasmiješio, a zatim i širom otvorio usta u urnebesnu grimasu.

Glenn Close dobila pozitivan test na koronu

Glumica Glenn Close nije nastupila kao prezenterica na dodjeli Oscara jer je bila pozitivna na covid-19, rekao je njezin predstavnik za The Hollywood Reporter. Predstavnik glumice nominirane za Oscara za Associated Press je rekao da je ona trenutno u izolaciji i da se odmara. 

Očekivalo se da će Close nastupiti uz više od 40 drugih holivudskih imena, uključujući Nicole Kidman, Antonija Banderasa, Arianu DeBose, Harrisona Forda, Jessicu Chastain, Samuela L. Jacksona, Janelle Monáe i Johna Choa.

Popis svih dobitnika Oscara možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.