Ovog vikenda Vodnjan će ponovno postati središte urbane umjetnosti

Foto: Press

Ovog vikenda Vodnjan će ponovno postati središte urbane umjetnosti zahvaljujući događaju B Urban Graffiti Jam 2024. Ovaj dvodnevni događaj, koji će se održati na adresi Ulica Žuka 6, kod Osnovne škole Vodnjan, okupit će 14 vrhunskih graffiti umjetnika iz Hrvatske, Italije i Njemačke, najavljuju organizatori. 

Događaju mogu prisustvovati svi 

“Zidovi OŠ Vodnjan/Dignano pretvorit će se u platno za kreativne izraze ovih talentiranih writera, a početak ocrtavanja zakazan je za 12 sati. Ovaj javni događaj otvoren je za sve – i za mlađe i za starije – stoga pozivamo sve ljubitelje ulične umjetnosti i znatiželjnike da se pridruže i dožive jedinstvenu atmosferu”, poručuju organizatori. 

Organizator ovogodišnjeg događaja Eric Derocchi kazao nam je da je ovo četvrta godina da se održava B Urban Graffiti Jam. Prošle godine su sudjelovala 25 umjetnika.

"Ove godine, zbog prostora i nekih drugih logističkih razloga bit će nas 14, iz Hrvatske, Italije i Njemačke. Događaj starta oko podne, a cijeli događaj bit će popraćen glazbom. Ocrtavat ćemo zidove škole kroz cijeli dan i subotu i u nedjelju. Paralelno s tim događajem održavat će se i igraonica za djecu na istom mjestu. Radionicu organizira kulturno-umjetnička udruga Akt", kazao nam je Derocchi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.