Oženio se golman Gianluigi Buffon, mladenkina kuma bila je Monica Bellucci

Foto: Instagram

Jedan od najboljih golmana svih vremena i dugogodišnji vođa talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon u subotu se oženio novinarkom Ilarijom D‘Amico. Luksuzna ceremonija održana je u Villi Oliva, imanju iz 19. stoljeća u talijanskom gradu Lucci. Slavlju su prisustvovale brojne poznate osobe.

Njihovom vjenčanju prisustvovala su i njihova djeca, Louis Thomas i David Lee iz Buffonove prijašnje veze s Alenom Šeredovom, Pietro, Ilarijin sin kojeg je dobila s Roccom Attisanijem, i Leopold, njihov najmlađi, zajednički sin.

Privatni ručak bio je namijenjen za 150 uzvanika u objektu na plaži obitelji Buffon La Romanina u Marini di Massa, gdje Gigi i Ilaria provode ljetne praznike sa svojom djecom i njegovom obitelji. 

Mladenkina kuma bila je Monica Bellucci

Prema pisanju Il Messaggera, golman je bio vrlo emotivan, a pred oltar je stigao u pratnji svoja dva sina. Ilaria je došla ruku pod ruku sa svojim 14-godišnjim sinom Pietrom. Buffon je ganut pročitao svoje zavjete: "Zahvaljujući tebi, Ilaria, upoznao sam pravu ljubav. Nisam vjerovao da to može postojati", prenosi talijanski magazin. 

Mladenkina kuma bila je slavna glumica Monica Bellucci koja je došla u društvu svog partnera, redatelja Tima Burtona. Također su bile prisutne i druge dvije svjedokinje: novinarke Angela Pedrini i Georgia Cavazzano. 

U vezi su od 2015. godine

Podsjećamo, u vezi su od 2015. godine. Starija je šest godina od njega, ali to nije bila prepreka njihovoj ljubavi.

Prije veze s novinarkom bio je u trogodišnjem braku sa češkom manekenkom Alenom Šeredovom, koja mu je rodila dvojicu sinova. Par se razišao nakon tri godine braka, a Buffon se brzo zaljubio u Ilariju, koja mu je rodila još jednog sina početkom 2016. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.