Partijaneri prije početka Ultre potražili osvježenje na Bačvicama

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prije početka prve večeri festivala Ultra Europe brojni partijaneri potražili su osvježenje na Bačvicama. Mladi su okupirali plaže, a Bačvice su jedna od najposjećenijih.

Dok se neki kupaju u moru, drugi su vrijeme iskoristili za sunčanje.

Od jutra brojni posjetitelji festivala pristižu iz raznih krajeva svijeta. Nastala je gužva u splitskoj zračnoj luci, a potom su mnogi snimljeni kako vuku kofere po ulicama Splita do svojeg smještaja. Bilo je i policije, koja je nadzirala promet.

Festival ove godine traje od 12. do 14. srpnja u Parku mladeži. Očekuje se da će na Ultru stići oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje će zabavljati 150 DJ-eva, najavili su u utorak organizatori festivala. Nakon festivala u Splitu, party se tri dana seli na Brač, Hvar i Vis, gdje se održava Destination Ultra. 

Tko nastupa? 

Posjetitelji u Parku mladeži moći će uživati u nastupima na četiri pozornice - velikoj, glavnoj pozornici, Resistance Stageu kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stageu i Oasisu.

Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Sebastian Ingrosso, Black Tiger Sex Machine, CamelPhat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od brojnih imena elektroničke glazbe koja stižu u Split.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.