Paul Di'Anno liječio se u Zagrebu: "Vaši su stručnjaci jedni od najboljih"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Paul Di'Anno, prvi frontmen Iron Maidena, koji je preminuo danas, sa 66 godina, prije nekoliko je godina živio u Zagrebu. U hrvatskoj metropoli je proslavio i 64. rođendan, a održao je te godine i koncert. Naime, Di'Anno se u Hrvatskoj liječio nakon operacije koljena koja su mu počela otkazivati nakon sepse i infekcije MRSA-om. 

Pronašao spas u Zagrebu

Zbog svega toga je završio u kolicima te rješenje potražio u Hrvatskoj. Živio je u domu za starije i nemoćne Medisal, u zagrebačkoj Dubravi.

Dok su britanski liječnici već odustali od njega, Paul je u Zagrebu pronašao spas za svoje zdravstveno stanje. "Ovdje je sjajno. Imam sve što poželim. Svaki sam dan sve bolje. Vaši su stručnjaci jedni od najboljih", rekao je za Jutarnji list. Di'Anno se u Hrvatsku redovito vraćao, u lipnju ove godine bio je na terapijama u Centru za dijagnostiku, rehabilitaciju i trening Prirodan pokret Krešimira Šoša.

Jednom je dotični gospodin u klubu gdje sam radio rekao da ako stvarno nešto želiš to možeš i ostvariti. Uz sport koji...

Objavljuje Krešimir ŠošUtorak, 18. lipnja 2024.

"Jednom je dotični gospodin u klubu u kojem sam radio rekao da, ako stvarno nešto želiš, to možeš i ostvariti. Uz sport, koji me okupira cijeli život, glazba čini neizostavan dio. Od osnovne škole rock i heavy metal mi najbolje leže. Tu je za mene Iron Maiden broj jedan, bez konkurencije. Biti u rehabilitacijskom timu pjevača za prva dva albuma, Paula Andrewsa, više je čast i zadovoljstvo nego posao. Hvala na povjerenju i nema predaje", napisao je ljetos Šoš uz fotografiju s heavy metal ikonom.

Umro u svom domu

Podsjećamo, bivši frontmen Iron Maidena, Paul Di'Anno, preminuo je u dobi od 66 godina.

"U ime njegove obitelji, Conquest Music s tugom potvrđuje smrt Paula Andrewsa, profesionalno poznatog kao Paul Di'Anno", objavila je njegova diskografska kuća Conquest Music. Paul je preminuo u svom domu u Salisburyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.