IVAN PAŽANIN pohvalio se današnjim ulovom.
Poznati splitski kuhar objavio je fotografiju s Čiova na kojoj se vide ribe koje je ulovio.
"Kakva luda subota. Jesam, jesam nakon svega sam se kupa u moru. Lito nije gotovo. Hvala ti, more moje", napisao je Pažanin.
"Ajme", "Zar je moguće?", "Lijepe ribice", divili su se njegovi pratitelji u komentarima, a neki su pokušali prepoznati o kojim se ribama radi.
Prepoznajte li vi sve vrste riba kojima se Pažanin pohvalio?
Da? Ne?
Ako niste uspjeli prepoznati, pomoći ćemo vam. Pred Pažaninom se nalaze grdobina, škarpine, pagar, kovač i mol.
Inače, Pažanin je ove godine u Splitu otvorio novi restoran koji se bazira upravo na mediteranskoj kuhinji.
"Važni su mi ambijent, dobra glazba, atmosfera, kokteli i obilje kvalitetne ulične hrane. To je mediteranska kuhinja dignuta na jedan novi nivo. Recepti naših baka u uličnom ruhu, izvedeni od lokalnih namirnica visoke kvalitete. Važno mi je da je sve opušteno i u dobrom ambijentu, da se stvori taj jedan gradski šušur", rekao je ranije za Index.
Uz dnevna jela po svom ukusu u Rodrigu stvara zanimljiv izbor hladnih predjela, ali i jela na žlicu. Od tartara od tune, domaćih pršuta i sireva, preko inćuna u tempuri, janjetine i teleće koljenice, pa sve do specijaliteta - burgera s kozicama i škampima. Tu su, naravno, i neka klasična domaća dalmatinska jela, kao što je grdobina s palentom.