Petar Grašo i Jelena Rozga zabavljali putnike na luksuznom kruzeru

Screenshot: Instagram

Putnici koji se nalaze na luksuznom kruzeru MSC Grandiosa i koji ovih dana plove Sredozemljem imali su priliku uživati u nastupu Petra Graše. U jednom trenutku mu se na pozornici pridružila i Jelena Rozga, koja trenutno uživa na godišnjem odmoru, te su udruženim glasovima uljepšali publici putovanje. 

Dugogodišnji prijatelji i kolege najprije su otpjevali pjesmu koju je Rozga snimila s Oliverom Dragojevićem dok je još nastupala u Magazinu, Samo navika, a zatim je otpjevala svoj veliki hit Ti si želja mog života. 

Oduševljeni i sretni gosti kruzera pjevali su s njima uglas, a posebne trenutke su snimali i objavili na društvenim mrežama, a kasnije su ih sa svojim obožavateljima podijelili i poznati pjevači. 

Rozga se pohvalila fotkom iz Španjolske

Nedavno se Jelena Rozga pohvalila i fotkom s godišnjeg odmora. "Barcelona", kratko je napisala i stavila emoji koji šalje poljubac, a njezina je objava za manje od 24 sata skupila skoro 16 tisuća lajkova. 

Ubrzo se počeli nizati komentari njezinih obožavatelja. "Odmor za dušu", "Uživaj, zaslužila si", pisali su joj. Osim njih objavu joj je komentirala i pjevačica Nina Badrić, koja joj je napisala: "Uživaj mila."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.