Petar koji je otvorio 14. pitanje u Milijunašu lani u Superpotjeri svladao pet lovaca

Screenshot: HRT

U travnju prošle godine Petar Vrvilo iz Šibenika, inače student kemije na zagrebačkom PMF-u, natjecao se protiv lovaca Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe i Deana Kotige i - pobijedio ih.

Imao je samo dvije sekunde prednosti

U pitanjima s višestrukim izborom ponudio je dva točna odgovora. Lovci su mu potom ponudili 20 tisuća eura za pobjedu protiv svih 5 lovaca, ali i samo 2 sekunde prednosti. Petar je naposljetku odabrao borbu protiv svih lovaca.

To se na kraju pokazalo kao dobar izbor jer je Petar pobijedio lovce i osvojio 20.000 eura. Publika je nakon njegove pobjede gromoglasno pljeskala.

PETAR U SUPERPOTJERI OSVOJIO 20.000 EURA

Student pobijedio cijeli supertim! Ostala mu sekunda vremena! 👏

Objavljuje Moj HRT u Nedjelja, 2. travnja 2023.

"Naklon do poda", poručio je Kotiga Petru.

"Tako se to radi", dodala je Morana.

"To je bila sreća"

Nakon pobjede gostovao je u emisiji Kod nas doma i rekao da će taj novac potrošiti na putovanje u Indiju. 

"Ovo je bila sreća. Mogao sam zamucati i ostati bez te jedne sekunde, pa bih i ovu izgubio", rekao je student o svojoj pobjedi.

Kako se priprema za kviz?

Petar je istaknuo da svakodnevno čita novine te da ne postoji posebna priprema za kviz. "To je cjeloživotna priprema i način razmišljanja. Kada vidite da nešto ne znate, onda se o tome idete informirati. I tako kroz vrijeme prikupljate informacije", rekao je Petar i dodao kako smatra da je bitna i dobra memorija, a možda i logika.

Odustao na 14. pitanju u Milijunašu

Petar je u ovotjednoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš otvorio 14., odnosno predzadnje pitanje za 68.000 eura. Na raspolaganju mu nije ostao nijedan džoker.

14. pitanje glasilo je: "Koje je naše naselje planski podignuto za vrijeme Mussolinijeve Italije?" Ponuđeni odgovori bili su: Nerezine na Lošinju, Orlec na Cresu, Uble na Lastovu te Šilo na Krku. 

Nakon što je čuo pitanje, Petar je odustao i kući ponio 34.000 eura. 

Osim Superpotjere i Milijunaša, Petra su gledatelji mogli i dva puta vidjeti u Potjeri, gdje su ga pobijedili lovci Morana i Krešo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.