Piercea Brosnana zabrinula snimka koju objavio njegov sin, poručio mu: Lakše malo

Foto: EPA/Instagram

Glumac Pierce Brosnan na svoje sinove prenio je strast prema automobilima. Pierce je poznati zaljubljenik u vožnju i vlasnik je impresivne kolekcije automobila, a takav je i njegov sin Paris. 

Paris posjeduje BMW E30 iz 1991. u srebrnoj boji i često dijeli fotografije i snimke svog automobila. Sad je objavio fotografije nakon što je automobil bio kod majstora, a u objavi se našla i snimka driftanja.

Zabrinula ga objava

Ta je snimka privukla pažnju njegovog oca, koji mu je ispod objave ostavio komentar: "Lakše malo." Iako Paris nije za volanom dok se driftalo, Pierce je ipak zabrinut. 

Jednom je Pierce rekao da mu ideja da nauči sinove voziti nije bila osobito privlačna. "To bi bilo iznimno zastrašujuće", rekao je Brosnan te otkrio da su instruktori učili njegove sinove voziti. "Paris se sam vozi u školu, a ja sjedim pored njega. To je to od naše zajedničke vožnje", dodao je.

Osim Parisa, Pierce Brosnan sa suprugom Keely Shaye Smith ima i sina Dylana. Iz braka s prvom suprugom, pokojnom Cassandrom Harris ima sina Seana, a posvojio je i njezinu biološku djecu Christophera i Charlotte.

S Christopherom nije u dobrim odnosima

Pierce i Christopher danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog posvojenog sina zbog njegove ovisnosti i problema sa zakonom. 

"Christopher je još uvijek vrlo izgubljen. Znam gdje se nalazi, ima težak život. Mogu samo vjerovati da će se oporaviti. Svima u obitelji je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako se izvući iz svega ovoga, ali ne želi", rekao je Pierce 2005. godine o Christopherovoj ovisnosti. 

Iako odavno nisu u kontaktu, glumac je Christophera prije dvije godine spomenuo u objavi za Dan očeva. "Moja ljubav zauvijek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dylan, Sean i Christopher. Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi", napisao je Pierce tada.

>> Sin Piercea Brosnana nakon dugo vremena snimljen u javnosti. Godinama nisu u kontaktu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.