Pink objavila screenshot: Obrisala sam X prije Diddyjevog uhićenja

Foto: EPA

Pink je demantirala glasine da je obrisala sve svoje objave na X-u nakon uhićenja Seana Diddyja Combsa. Nakon njegovog uhićenja, pojavile su se glasine da su neki glazbenici, uključujući Ushera i Pink, obrisali svoje X račune kako bi sakrili moguće inkriminirajuće objave koje bi ih mogle povezati sa slučajem.

Razjasnila je situaciju

Dok je Usher ranije ovog tjedna odbacio glasine, tvrdeći da mu je X doista hakiran, Pink je sada razjasnila situaciju objavom na svojim društvenim mrežama. "Ne znam zašto sam postala tema ovotjednih naslova, ali obrisala sam svoj X račun 6. veljače", napisala je pjevačica. "Nema istine u glasinama koje se šire i iako sam srela neke ljude usput, nisam povezana ni s jednom osobom koja se spominje", dodala je.

Također je objavila screenshot svoje posljednje objave na X-u od 6. veljače, u kojem je napisala: "Ovaj račun će se samouništiti za dvije minute. Učinite to", što dodatno potvrđuje njezinu tvrdnju da je račun obrisala tada.

Usher, koji je ranije surađivao s Diddyjem, suočio se sa sličnim glasinama kada se većina njegovih objava na X-u  neočekivano izbrisala 22. rujna. Kada je Usher ponovo dobio pristup svojem X računu, napisao je: "Račun je hakiran, a vi ste odmah povjerovali."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.