Pique odgovorio na kritike zbog preljuba: "Kada umrem, osvrnut ću se unatrag..."

Foto: Epa

BIVŠI nogometaš Gerard Pique poručio je da je sretan i da ne žali ni za čim, a time je odgovorio na kritike nastale zbog njegova preljuba i odnosa s bivšom partnericom Shakirom.

Pique je za El Pais poručio da ga nije briga za ostale, da je on sretan i mu je stalo do onih koje voli. "Jako sam sretan, došlo je do brojnih promjena u mom životu i uspio sam održati svoju sreću. Jednog dana kada umrem, osvrnut ću se unatrag i nadat ću se da sam uvijek radio ono što sam želio. Želim ostati vjeran sebi. Ne želim trošiti novac na popravljanje svog imidža", rekao je Pique koji sada navodno živi sa svojom novom djevojkom Clarom Chijom Marti.

Shakira seli s djecom 

Što se njihove djece tiče, Pique je izjavio da on i Shakira rade ono što misle da je najbolje za djecu, ali ona će, kako je nedavno procurilo u javnost, djecu, iz Barcelone gdje je dosad živjela, odvesti sa sobom u Miami.

Podsjećamo, Pique je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom curom koja je izazvala brojne negativne komentare jer je s njom prevario Shakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj djeci" te da bi ga "trebalo biti sram".

Na društvenim mrežama su kružile glasine da je Shakira otkrila aferu Gerarda Piquea zbog prazne teglice džema od jagode

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.