Pisac u Milijunašu potrošio dva džokera na pitanju o hitu Josipe Lisac. Znate li vi?

Screenshot: HRT

PISAC iz Zagreba Robert Međurečan večeras se namučio s pitanjem za 64 tisuće kuna.

Međurečan je drugi prag prešao s dva džokera, a onda je zapeo na pitanju o pjesmi koju zna 90% Hrvata. Međutim, izgleda da točno ime pjesme i nije poznato svima te je Robert na pitanje o hitu Josipe Lisac potrošio oba preostala džokera.

Robert je poželio džoker pola-pola, ali je odustao i odlučio pozvati prijatelja koji je fan Cubisma s kojim je Josipa Lisac snimila obradu ovog hita. Džoker mu je, međutim, dao pogrešan odgovor.

Srećom je Robert iskoristio i džoker pola-pola te je na kraju uspio točno odgovoriti. Biste li vi znali odgovor prije nego što pogledate ostatak teksta?

 

Međurečan je ostao bez džokera, a na 12. pitanju za 125.000 kuna dobio je pitanje: "Što je u Akademiji bila Margaret Herrick koja je figuri Oscara dala ime: glasnogovornica, knjižničarka, garderobijerka ili daktilografkinja." Imao je dvojbu između garderobijerke i daktilografkinje. Odlučio se igrati i ponudio netočan odgovor daktilografkinja. Naime, Margaret Herrick bila je knjižničarka. Robert Međurečan osvojio je 32.000 kuna.

Inače, točan naziv pjesme Josipe Lisac koja je namučila pisca je Na, na, na, na.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.